Megettem 1 kg epret. Görcsöl a hasam. Miért lehet ez?
Figyelt kérdés
2012. jún. 1. 16:07
1/10 anonim válasza:
Szerintem azért, mert megettél egy kiló epret.
2/10 anonim válasza:
Igaza van az előző válaszolónak.Már bocs,de szerintem rosszul fogalmaztad meg a kérdést!Amúgy meg erre nincs megoldás,meg kell várnod,amíg el nem múlik.
3/10 anonim válasza:
Lehet sok volt, főleg ha meg is cukroztad. Leterhelted.
4/10 anonim válasza:
én is attól tartok hogy az eper miatt van :/
5/10 anonim válasza:
Van az a mondás, h "Jóból is megárt a sok". Na, ennek a te eseted a tipikus példája. Talán az eper mennyisége lehet a ludas...
6/10 anonim válasza:
Ha esetleg innál rá egy liter tejet, akkor gyorsabban kiürülne belőled, és hamabb véget érnének kínjaid. Az is igaz, hogy az sem lesz leányálom.
Eldöntheted, hogy hosszú órákat szenvedsz, vagy gyorsan "túladsz" az egészen.
7/10 anonim válasza:
Plusz egy liter tejtől szét is fog pukkadni szegény, még mielőtt elérné a szapora...
amúgy simán azért görcsöl, mert egyszerűen sok volt, hogy a kérdésre is válaszoljak.
ha van valami görcsoldó otthon, nyugodtan bevehetsz egy szemet.
vagy valami szélhajtó, puffadás elleni bogyó.
Jobbulást!
8/10 anonim válasza:
biztos, hogy epret ettél és nem szamócát? http://www.gyakorikerdesek.hu/etelek-italok__egyeb-kerdesek_..
9/10 anonim válasza:
Csak egy kérdésem lenne a szamócázóhoz: A kilogrammot nem akarod kilopondra javítani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!