Miért kell jachtot adni? Lenéznek h nem adok?
Figyelt kérdés
Rendeltem most egy pizzát (990 Ft) és rájöttem h nincs semmi apróm borravalónak. Most le fog nézni ezért a futár ha csak 1000et adok?2012. máj. 29. 19:31
1/7 anonim válasza:
nem fog és nem is kell, csak tudod sokszor ezeket a béreket úgy "tervezik meg" hogy tudják, hogy a vendég ugyis ad borravalót, ergo kevesebb órabért kap...lehet lehurrogni hogy ez már régen nincs így, de így van, ilyen szakmában dolgozom...
2/7 anonim válasza:
Egyetlen futár sem vár el jachtot! Az ugyanis egy hajófajta!
Borravalót viszont illik valamennyit adni.
4/7 anonim válasza:
:D a jacht azért kicsit túlzás volna borravalónak :D
ilyet még a szaúdi sejkek sem szoktak :D
5/7 A kérdező kommentje:
Kedves #3 ! Pontosan a válasz adáshoz fenntartott fehér kis ablak (amibe most írok) alatt van feltüntetve valami amit érdemes lenne mégegyszer elolvasnod, mégpedig: "Ne menj bele felesleges vitákba!" Köszönöm a nem-megértésedet :D
2012. máj. 29. 19:47
6/7 anonim válasza:
Nem kötelességed adni csak illik. És ha olyan helyen vagy ahova sokszor jársz v rendelsz akkor jobb is ha adsz mert megjegyzik ám a pincérek, kiszállítok az arcod és nem mesélnék miket képesek csinálni
7/7 zusomJe válasza:
velem is volt, h nem nem tudtam adni borravalót, legközelebb adtam duplán, faterom vendéglátós és bizony bele van kalkulálva a fizetésbe...
ui. beugrott képbe ahogy odaszólsz a futárnak h "várjámá, majdnem felfelejtettem" és a válladon átdobsz egy jachtot :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!