Hol van a legfinomabb bécsi szelet?
Pista Bá! nálam is a borjúbécsi stimmel, a nagymamatípus is, de még egy mezei kifőzdém sincs....XD.
Én is csak vendégül tudnám látni a kedves kérdezőt, de, mi nem vagyunk olyan puccosak, mint az említett helyek.
Akkora bornyúszeletet szoktam kirántani, hogy lelóg a tányérról...és persze citromgerezd is dukál mellé.
Kedves 4-es! Mi nem szeretjük a puccos helyeket, mehetünk borjú bécsire?:)
Nekem nem sikerült még megfelelő borjú lelőhelyet találnom, max vén marhát kapok.
Köszönöm a válaszokat. Elhiszem, hogy a kedves válaszoló szeret főzni, ezzel én sem vagyok másképpen, de hogy a saját művét így dícséri valaki? Nem egy jó erény. Pláne ha éttermi ajánlásra lenne szükségem sürgősen, nem pedig elkészítési módszerre:) Azért azt is meg kell jegyeznem, hogy a Bécsi szelet étterem minden, csak nem puccos. Tipikus hozzáállás, hogy ha valami színvonalas az egyből megkapja a "flancos", "puccos" jelzőt...
Továbbra is várom az építő jellegű válaszokat.
"a saját művét így dicséri valaki"
Miért, szerinted szégyellnie kellene???
Nem kellene szégyelni, de az öndicséret büdös:) arról nem is beszélve, hogy sok köze nincs a kérdésemhez.
Tényleg örülnék egy hasznos válasznak, ami nem a szomszéd néniről, a saját konyháról vagy a kötözködésről szól, hanem beír egy étterem nevet és pont:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!