A pöttyös túri rudi nyerő csomagolást hogy lehet beváltani?
Figyelt kérdés
Tehát bele van írva, hogy terméket nyert, ez gondolom azt jelenti, hogy még egy csokit nyertem. Ezt csak ott lehet beváltani, ahol vettem, vagy akárhol, ahol a honlapjukon fel van tüntetve? És hogy kell beváltani?2012. máj. 23. 22:59
1/5 A kérdező kommentje:
Jah most olvasom, hogy csak április április 30.-ig volt ez:/
2012. máj. 23. 23:02
2/5 anonim válasza:
én ma nyertem (volna) először...miután kiörültem magam, elolvastam, h vége az akciónak:(
3/5 A kérdező kommentje:
:D:D szintúgy:D Pedig pont az utcánkban lévő boltban be is váltanák. Na mindegy
2012. máj. 23. 23:09
4/5 anonim válasza:
Sparba, Intersparba váltották be a honlapjuk szerint, nekem is volt és mikor vittem, pont mondta, hogy az nagyon jó, hogy nekem van olyan, csak sajnos a játék 1 nappal korábban lezárult.pffff egyszer nyer az ember, akkor is lekésem :(
5/5 A kérdező kommentje:
uhhh basszus, de idegesítő lehetett:D
2012. máj. 24. 14:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!