Kínaiak tényleg esznek kutyát? Itthon ugye illegális? Mit lehet tenni ha a gyanú fennáll hogy a mellettünk lakó kínaiak megeszik a kutyáikat?
van a szomszédban egy kínai pár gyerekekkel. mindig van nekik vagy 3 kutyájuk, de elég gyakran, félévente eltűnik egy, és a helyére kerül másik. az a gyanunk hogy megeszik a kutyát, ugyanis, hallottunk kutya vonyítást, elég rossz volt hallani is:S de ez CSAK GYANU, ezzel mit lehet kezdeni? nincs réá bizonyíték lehet nem is történik ez, de mi van ha igen? mert megvan rá az esély. akkor mi a teendő?
f
A kutyahús a vietnámi konyha alapnyersanyaga. Saigonban, hatalmas nyitott piacokon kínálják a kutyákat a rizs és zöldségek mellett. De itt az Egyesült Államokban csak odahaza tenyészthetik, kizárólag csak étkezési célra. A kutya húsa állítólag édes és megfelelő pácolással nagyon puha. Amikor leöli a kutyát a séfnek precízen, kell dolgoznia, hogy lassan vágja fel a hasát, ha beleszúrja a kést a bél, perforálódhat. Baktérium kerülhet a mellüregbe és megromlik a hús. Bár a kölykök húsa kevesebb, mint egy kifejlett kutyáé, sokkal puhább és édesebb. Ezért különleges, mint a borjú. A lép és a szív a legfinomabb ezért a családfő kapja. A vérből ízletes mártás készül, fasírt és pörkölt alaphoz. Miután eltávolították a belső szerveket, ugyanúgy trancsírozzák, mint a csirkét és ugyanúgy dolgozzák fel. Ez a család először wokban pirítja a húst. Figyeltem őket, hogy mennyire élvezik az ételt és úgy döntöttem nem tartom őket barbárnak. Végül is ne kritizáljuk a különböző kultúrákat, inkább próbáljuk megérteni. A végén magam is részt vettem az étkezésben és meg kell, hogy mondjam egyedül a kenyér hiányzott, hogy kitunkoljam a mártást.
Ez a szövegrészlet A halál 1000 arca 5-s című filmjéből írtam le. A filmben látható, amikor megveszik a kis kutyát és ahogy otthon elkészítik majd a végén jóízűen el is fogyasztják.
Szóval durva dolog, de ő náluk ez a természetes. Mint nálunk a sertéshús.
Hívd ki a rendőröket, de ha nem találnak semmit, akkor te kapod a büntit, mert feleslegesen ugráltatod őket.
Most lehet utálni fogsz, de a kutya lehetne akár alternatív hús forrás is, rengeteg az éhező ember, és még több a menhelyre bekerülő kóborkutya. Gondolhatod mi lesz azokkal a kutyákkal, elaltatják őket, aztán vagy elégetik a dögöt vagy csontlisztként végzi.
Ha egészséges akár meg is lehetne enni.
Ez most így elég durvának hangzik, de ki tudja még milyen korok jönnek, lehet az európai kultúrában élők is kénytelen lesznek ezt enni.
"Ebben a Halál 1000 arca filmben is a vietnámi nő hanyatt fekteti a kutyát a vágódeszkán és szépen végig vágja a még élő kiskutya hasát. Lehet hallani, ahogy a kiskutya nyüszög."
Hát te esküszöm tiszta h.ülye vagy!! Szerinted az mi, ha nem brutális kínzás, hogy ha egy állatot élve kezdenek megnyúzni és feldolgozni????????????? EZ NORMÁLIS?????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!