Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » 1 db fejes salátából mit...

1 db fejes salátából mit lehet csinálni?

Figyelt kérdés
Diétázom, úgyhogy pláne nem árt a zöldség, de ha salátának csinálom meg, az cukros. Legalábbis én úgy szoktam és csak azt a változatot ismerem (cukor,só,ecet).Édesítőm meg szemes van. Pár napja már ott van a hűtőben, jó lenne hasznosítanom (levesnek kevés, meg az tegnap fogyott el).
2012. máj. 17. 10:51
 1/6 anonim ***** válasza:
2012. máj. 17. 11:00
 2/6 anonim ***** válasza:
Szemes édesítővel is jó. Tedd bele a lébe aztán felolvad, vagy törd össze és akkor úgy gyorsabban olvad fel.
2012. máj. 17. 11:01
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Tegyél hozzá még lilahagymát, kukoricát, paradicsomot, vagy bármilyen más zöldséget, és akkor kész is a sali., Ha meg magában akarod enni, akkr még főtt tojásokat is vágj cikkekre.
2012. máj. 17. 11:03
 4/6 anonim ***** válasza:

Ha van joghurtod, akkor csinálj joghurtos salátát. tegyél mellé zöldségeket, esetleg kicsi főtt husit, kukoricát vagy főtt tojást, ami van otthon. de ha semmi nincs, az se nagy baj.

Önts rá a salátára egy pohár joghurtot, sót és zöldfűszereket, ezzel tuti nem fogsz mellé. Pl. bazsalikom, petrezselyem, majoranna. Hagyd 1-2 órát állni, aztán eheted.

Az a fontos csak, hogy mosás után minél jobban szárítsd meg a salátát, különben folyós lesz a leve. Persze úgy is jó, de azért gusztábban néz ki krémesen.

Hozzá pirítós mehet, de én pl. inkább magában szoktam enni vacsira.

2012. máj. 17. 11:10
 5/6 anonim ***** válasza:

vegyél csirkemmellet süsd ki kevés fűszerrel,piríts hagymát,vágj fel paradicsomot!

Vegyél egy zsemlét/vagy hamburgerzsemlét rakj az aljára a hagymából,rá csirkét,rá zsírszegény lapkasajt,rá salit meg paradicsomot,egy kevés öntet- ha ez még belefér a diétádba:)

2012. máj. 17. 11:19
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, kedvesek vagytok:) van uborka, hagyma, paradicsom, és a főtt tojás is jól hangzik!
2012. máj. 17. 11:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!