Mi a legkevésbé hízlaló egy cukrászdába (este ennénk)? a fagyi, vlmilyen süti? Tippek?
Figyelt kérdés
2012. máj. 16. 16:15
11/11 anonim válasza:
Nem hazugság. Az aszpartám, aceszulfám-K, nátrium-ciklamát, tehát a mesterséges édesítőszerek károsak, a természetes édesítők (pl. a sztívia) nem károsak. A cukor* is mesterséges édesítő, tehát káros.
* Finomított szacharóz (C12H22O11), amelyet a cukornád illetve a cukorrépa nedvéből a növény 90 %-át alapvetően alkotó rostanyagok és fehérjék teljes kivonása után bonyolult vegyi eljárással állítanak elő.
Ami természetes, az a cukorrépa ill. a cukornád, a répacukor és a nádcukor már nem természetes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!