1/17 anonim válasza:
Tökfőzelék rántott párizsival...
3/17 anonim válasza:
Finomfőzelék rántott vagy pirított hagymával vagy sajttal, bundáskenyérrel.
5/17 anonim válasza:
Zöldborsó főzelék, rántott párizsival
7/17 anonim válasza:
Kelkáposztafőzelék. Feltét nélkül is pukkadásra tudom enni belőle magam bármikor, napokon keresztül. Ezt számomra bármilyen feltét is csak elrontja.
8/17 anonim válasza:
zöldborsó főzelék rántott párizsival :)
9/17 anonim válasza:
Sárgaborsó főzelék fehérboros káposzával, hagymás zsírral, virslivel
10/17 anonim válasza:
Kelkáposzta sült virslivel.
Vagy babfőzelék pirított hagymával. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!