Miért furcsa/büdös szagú a vizelet, ha spárgát eszik az ember?
Figyelt kérdés
2012. máj. 13. 22:55
1/7 anonim válasza:
Örülök a kérdésednek.Mert már én is kezdtem aggódni,hogy van bajom,de tényleg,spárgát ettem én is.
2/7 anonim válasza:
Én egy kiadós céklasaláta után ijedtem meg :)
3/7 A kérdező kommentje:
Némelyik növényke csodákra képes! :-D
Nekem két teóriám van. Vagy kimos valamilyen méreganyagokat belőlünk, amik ilyen "aromásak", vagy magában a spárgában van valami, ami ezt produkálja.
2012. máj. 13. 23:30
5/7 anonim válasza:
Na igen a benne lévő anyagok valószínűleg úgy bomlanak le, hogy ez a vége. Amikor egy rossz laborlelet miatt hosszabb ideig rengeteg zöldséget, kevesebb húst és szénhidrátot ettem na akkor tudtam olyat produkálni, hogy azt hittem dobok egy fejest a fajanszról!
6/7 anonim válasza:
A répában karotin van, az adja meg a répa színét, az színezi meg a vizeletet.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi az infót!
Szóval akkor a spárgában rejlenek ezek a jó kis anyagok, amik ezt okozzák.
Azért én kívánok további jó spárgafogyasztást mindenkinek! :-)
(Érdemes megnézni a fent említett honlapon, hogy mennyi vitamin meg más hasznos dolog van benne.)
2012. máj. 14. 20:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!