Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » McDonald's-ban újra szoktad...

McDonald's-ban újra szoktad tölteni a poharad vagy "veszel" egy másikat?

Figyelt kérdés

2012. máj. 8. 12:16
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Itt most nem az a téma, hogy aki nem burzsuj, az ne járjon mekibe, hanem hogy LOPTOK-E ÜDÍTŐT, mert az újratöltés nincs engedélyezve náluk.
2012. máj. 8. 12:59
 12/22 A kérdező kommentje:
najó, birnám ha abbahagynátok a veszekedést! nem ezért tettem fel a kérdést! egyébként én mindig újra szokom tölteni (hiába veszek MINDEN alkalommal fél literest, van h nem elég). én azt hittem, h azért vizezik annyira az italokat, h újra lehessen tölteni :D
2012. máj. 8. 13:07
 13/22 anonim ***** válasza:
Néha az Ikeában is újratöltjük a fagyis tölcsért, ritkán(1 évben 1x) szerintem belefér. A Mekiben inkább enni szoktam mint inni.
2012. máj. 8. 13:07
 14/22 anonim ***** válasza:

Hát én most hirtelen azt se tudtam, miről beszéltek, én még csak olyan mekiben jártam, ahol a kasszasoron belül vannak az üdítők, esélyem sincs a közelébe jutni.

Azt viszont jó lenne megérteni, hogy nem "vizezik" az üdítőket a gyorséttermekben, hanem minden ilyen helyen, ahol ilyen formában töltik pohárba az üdítőket, ott külön érkezik a szirup, és úgy adják hozzá a szódát. Az üdítős cég ellenőrzi is, hogy megfelelő-e az arány. Ha túl vizes, akkor valószínűleg rosszul van kalibrálva a gép, de szándékosan nem nagyon mernek ilyet csinálni, mert mint mondtam, szokták őket ellenőrizni.

2012. máj. 8. 13:14
 15/22 anonim ***** válasza:
Am elmondanám h van olyan meki ahol igenis újra lehet tölteni. És igen ott újratöltöm
2012. máj. 8. 13:14
 16/22 anonim ***** válasza:

Így van! Azért vizezik mert azok szirupok.

A meki azt írta a facebook oldalukon, hogy nincs olyan éttermük ahol újra lehet őket tölteni. Megkérdeztem tőlük!

2012. máj. 8. 13:19
 17/22 anonim ***** válasza:
0%
Hová tűnt a kommentem?
2012. máj. 8. 13:25
 18/22 anonim ***** válasza:
0%
Tehát akkor ez a meki ahol én ettem és kint volt ital autómata és megkérdeztem és újra lehetett tölteni az valami délibáb volt. Értelek
2012. máj. 8. 13:37
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

Igen. Vagy az akitől megkérdezted azt se tudta, hogy nem lehet őket újratölteni.

Gondolom ha lehetné akkor a meki is hirdetné, mint a KFC, hogy már nálunk is újratöltheted a poharadat, vagy valami ilyesmi. De nincs ilyen.

2012. máj. 8. 13:41
 20/22 anonim ***** válasza:
0%
Szóval akkor hülye a dolgozó és az italautómata is csak heccből volt kint. Nagyszerű
2012. máj. 8. 13:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!