Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » McDonald's-ban újra szoktad...

McDonald's-ban újra szoktad tölteni a poharad vagy "veszel" egy másikat?

Figyelt kérdés

2012. máj. 8. 12:16
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
31%
Ha lehet akkor naná h újratöltöm. Ha nem akkor meg beosztom azt az egyet.
2012. máj. 8. 12:25
 2/22 anonim ***** válasza:
42%

A Mekiben nem lehet újratölteni a poharakat, el is kaphatnak érte! Van aki figyeli az üditős részt ahol külön vannak. Éppenséggel, ha olyan ember vagy akkor újratöltheted, de...

Ez a KFC étteremben van.

Vegyél nagy üditőt és az elég.

Vagy legyél rendes ember és fizess érte ha kell még 1.

2012. máj. 8. 12:32
 3/22 anonim ***** válasza:
31%
Legyél rendes ember. Jah. Lennék én rendes ha nem lennék csóró. Uh ahol lehet inkább újratöltöm
2012. máj. 8. 12:36
 4/22 anonim ***** válasza:
48%

Ha csóró vagy ne járj a mekibe! XD

Mert most náluk is az árak, nem a földön járnak! XD

2012. máj. 8. 12:39
 5/22 anonim ***** válasza:
32%

Ja ha nem vagyok burzsuj akkor nem mehetek el évente egyszer 1 étterembe v mekibe?? Jó tudni h már nemcsak h élni alig lehet de már ki sem kapcsolódhatok.

Igen ez tényleg vicces. Gondolom még nem szembesültél semmi ilyen problémával. Jó neked.

2012. máj. 8. 12:40
 6/22 anonim ***** válasza:
66%

Hűha!itt üti egy két dolog a másikat:D Ha csóró vagy nem jársz mekibe szerintem, legalábbis rendszeresen.Nekem ne mondja senki hogy azért eszik ott mert másra nem telik! Viszont ha néha néha megengeded magadnak azt a luxust hogy ott eszel attól még nem, fogsz elhízni és nem tömöd a szemét kaját magadba , hanem csak egyszerűen ettél!

Ja és nem lehet a poharat újratölteni ott , csak a KFC ben.

2012. máj. 8. 12:53
 7/22 anonim ***** válasza:

Hát látod, az emberek megélhetése nehéz, kevés a fizetés, sok az ilyen-olyan adó.

Mégis a Mekik mindenhol tele vannak, mindig, minden nap.

2012. máj. 8. 12:54
 8/22 anonim ***** válasza:
29%
Mintha épp azt írtam volna h évente egyszer ha elmegyek étterembe vagy mekibe.
2012. máj. 8. 12:56
 9/22 anonim ***** válasza:
Az te vagy. De van rajtad kivűl még több millió ember aki többször megy egy évben.
2012. máj. 8. 12:57
 10/22 anonim ***** válasza:
15%
Mit tudtok ti erről. Akik nap mint nap ott vannak azok anyuci pici gyerekei akiket pénzelnek meg a burzsujok. Ti meg jól lehúzzátok még azt is aki tényleg csóró, minden nap főz bár van h épp csak h egy krumplilevest, meg tejfölös tésztát és 1 évben 1szer megengedi magának azt a rohadt nagy luxust h elmegy 1 ilyen helyre v valahova. Jó h nektek nem kell ezt átélni de inkább örüljetek neki és kusssss
2012. máj. 8. 12:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!