McDonald's-ban újra szoktad tölteni a poharad vagy "veszel" egy másikat?
A Mekiben nem lehet újratölteni a poharakat, el is kaphatnak érte! Van aki figyeli az üditős részt ahol külön vannak. Éppenséggel, ha olyan ember vagy akkor újratöltheted, de...
Ez a KFC étteremben van.
Vegyél nagy üditőt és az elég.
Vagy legyél rendes ember és fizess érte ha kell még 1.
Ha csóró vagy ne járj a mekibe! XD
Mert most náluk is az árak, nem a földön járnak! XD
Ja ha nem vagyok burzsuj akkor nem mehetek el évente egyszer 1 étterembe v mekibe?? Jó tudni h már nemcsak h élni alig lehet de már ki sem kapcsolódhatok.
Igen ez tényleg vicces. Gondolom még nem szembesültél semmi ilyen problémával. Jó neked.
Hűha!itt üti egy két dolog a másikat:D Ha csóró vagy nem jársz mekibe szerintem, legalábbis rendszeresen.Nekem ne mondja senki hogy azért eszik ott mert másra nem telik! Viszont ha néha néha megengeded magadnak azt a luxust hogy ott eszel attól még nem, fogsz elhízni és nem tömöd a szemét kaját magadba , hanem csak egyszerűen ettél!
Ja és nem lehet a poharat újratölteni ott , csak a KFC ben.
Hát látod, az emberek megélhetése nehéz, kevés a fizetés, sok az ilyen-olyan adó.
Mégis a Mekik mindenhol tele vannak, mindig, minden nap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!