Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mikor van az eperszezon?

Mikor van az eperszezon?

Figyelt kérdés
csak mert tavaly lemaradtam, szóval idén mikor várható, milyen ár a reális ilyenkor? (nem akarok most venni ezerért, ha lesz még 500-ért is jóval szebb, teccik érteni)
2012. máj. 8. 08:19
 1/4 anonim ***** válasza:
Már virágzik, de ez az idő nem túl jó neki. Árat azt nem tudok mert mi csak termesztjük
2012. máj. 8. 08:22
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerintem 500-ért nem kapsz, én vettem a lányomnak nagyon finomat 1 hete, 2500 volt kilója. A szezon egyébként kb. május közepétől lesz.
2012. máj. 8. 08:24
 3/4 anonim ***** válasza:

Ha majd a piacon megjelenik, (nem csaronokban, hanem az öreg-néne kosarában), akkor vegyél tőle kb. 15-20 dkg.-ot. Ez esetben elmondhatod, hogy ebben az évben már ettél.

Ha úgy jársz, mint én valamelyik évben, hogy vártam, majdcsak lesz olcsóbb is, a végén az időjárás miatt seperc alatt leért, abban az évben nem ettem.

Azóta csinálom ezt a variációt az eperrel.

Zöldborsóból egy tányér levesre valót szoktam mindenképpen megvenni.

Utána már nyugodtan várok, ha lesz elfogadható áron, akkor veszek még többet is, ha nem akkor abban az évben csak annyi volt.

2012. máj. 8. 08:27
 4/4 anonim ***** válasza:
Földrajzilag változó. Nálunk a szabadföldi eper most virágzik, néhol már van rajta apró, zöld eper.:)
2012. máj. 8. 09:43

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!