Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Gyorsfagyasztott parasztreggeli?

Gyorsfagyasztott parasztreggeli?

Figyelt kérdés
A boltokban a mirelit áruknál láttam. Mit tartalmaz? Kóstolta valaki? Finom?
2012. máj. 6. 17:45
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem bejön. Van benne csíkokra vágott krumpli, pritaminpaprika, hagyma, apró szalonnadarabok. Serpenyőben elkészíthető 5 perc alatt.
2012. máj. 6. 18:07
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Régebben mi is vettünk, szerintem finom. Még feltuningolhatod kolbászkarikával, paradicsommal...
2012. máj. 6. 18:10
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
párom szereti, persze csak ha én csinálom meg neki. nekem több kell mint 5 perc, legalább 20 perc. ha megsült a krumpli benne akkor utána tojást ütök rá.
2012. máj. 6. 18:31
 4/6 A kérdező kommentje:
Meggyőztetek, fogok venni. :-) Köszönöm szépen a válaszokat.
2012. máj. 6. 18:42
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Én is szoktam venni. Ezen a néven mintha két gyártó is készítene ilyent. Amit észrevettem: a minősége és összetétele változó. A krumplit viszik néha túlzásba.

Egyébként egyszer leteszteltem a csomagot és önmagamat.

Saját kezűleg tisztított, darabolt krumpli, paprika, szalonna, hagyma, só, bors összetevőkből alig volt több idő. Azóta csak vésztartalék, ha nincs sem időm, sem alapanyagom villásreggelihez.

2012. máj. 6. 18:52
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Csatlakozom a "csináld magad"-hoz:)
2012. máj. 7. 11:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!