A Cappy nevű ital hízlal?
Figyelt kérdés
Vagy esetleg a rostok miatt fogyasztó hatása is lehet?? Vagy inkább ne igyak fogyókúra alatt? Még azt isszeretném megkérdezi, hogy a zöldborsó hízlal? Benne is van rost.. ÉS az utolsó kérdésem, hogy a kávé megakadályozza a fogyást?2012. máj. 4. 14:29
1/3 anonim válasza:
A 100%-os cappy csak annyi cukrot tartalmaz, amit maga a gyümölcs, de mindegyik üvegen szerepel a kalóriatartalma. A zöldborsó elég kevés kalóriát, szerintem eheted nyugodtan. És egy táblázat, amiben nézelődhetsz: [link] Kávét sajnos nem tudom.
2/3 anonim válasza:
A kávé szerintem nem akadályozza meg a fogyást, sőt. Nagyon sok embert meghajt, ez inkább fogyasztó hatás.
3/3 anonim válasza:
Nem a hasmenéssel vagy nemevéssel kell fogyni, hanem megfelelő fehérje szénhidrát és vitamin beitellel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!