Tibike31 kérdése:
Ki szeretei Erdelyi dolgokat kajat vagy piat?
Figyelt kérdés
2012. máj. 1. 00:09
1/11 anonim válasza:
Hát főleg az erdélyiek, de ha megkóstolják, a magyarországiak is.
2/11 anonim válasza:
Kimondottam erdélyi ételt, csak a varhabélest szeretjük. A saláta,csalán leveseket stb nem.
Viszont rendszeresen használom az Erdélyben használatos fűszereket,tárkony,csombor stb.
4/11 anonim válasza:
Én egy erdélyi hölgyet ismerek, csodálatos mosolya van, festeni nem lehetne szebbet. Ha költö lennék, ö lenne a múzsám.
5/11 anonim válasza:
Lehet, hogy sok Eredélyi kaját szeretek, csak azt nem tudom, hogy az a kaja Erdélyből került hozzánk.
Egyáltalán, te tudsz olyan kajákat felsorolni, amelyek biztosan Erdélyi eredetűek?
6/11 anonim válasza:
Kürtős kalácsot,áfonya pálinkát,székely káposztát mind imádom:-D
7/11 anonim válasza:
kieg: a Székely káposzta nem Székelyföldről kapta a nevét:))Székely Józsefről, aki maradékból kapott káposztás-pörköltes vacsoráját maga Petőfi nevezte el székelykáposztának:) azért imádom így is úgy is.
9/11 anonim válasza:
Én nagyon szeretem a padlizsánt (krémet), és a puliszkát is! hm.. )
10/11 anonim válasza:
Kürtős kalácsot csak egyszer ettem. Megmondom, nekem túlságosan édesnek tűnt, azóta sem próbálkoztam vele.
Persze a székenykáposzta az jöhet minden mennyiségben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!