Naponta sok, ha 2l vizet megiszok?
Figyelt kérdés
Vesehomokom van, ezenkivül hallottam, hogy szervezetnek is jobb, ha minél többet megiszok. ez igaz?
16/L
2012. máj. 2. 17:17
1/6 anonim válasza:
nem. Sőtt, van aki azt mondja ennél jóval többet kell inni, főleg ilyen melegben pótolni kell a vizet. Mindenkinek az a jó, ha minél többet iszik. És fontos, h ne csak akk igyál ha szomjas vagy, hanem minél többször
2/6 anonim válasza:
A két liter az teljesen jó mennyiség! Ha elég vizet iszol, jobban működik a szervezet, szebb lesz a bőröd!
4/6 anonim válasza:
Egyáltalán nem sok, nekem napi talán 4-5 liter is lecsúszik. :$ Rengeteget iszok, főleg ilyenkor nyáron, mert ilyenkor ugye mindig szomjas vagyok.
5/6 anonim válasza:
Nem. Inkább kevés. 1kg testre napi 50ml víz!!!
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat, mindenkit felfelé pontoztam..!! :)
2012. máj. 3. 17:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!