Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Igaz, hogy a tejtől megnől a...

Igaz, hogy a tejtől megnől a mell?

Figyelt kérdés
2009. jún. 23. 03:40
 1/8 anonim válasza:
100%

Nem, a hormonoktól nő meg a mell.

De szerintem félreértettél valamit. Szülés után, a szoptatási időszakban nagyobb a nők melle. Szóval így igaz, hogy "a tejtől megnő a mell". Ilyen értelemben viszont nem étel/ital kategória a kérdés. :)

2009. jún. 23. 03:51
 2/8 A kérdező kommentje:
nem értettem félre, mert úgy hallottam hogy " igyál sok tejet, attól lesznek szép nagy melleid " azt tudom hogy akkor megnő, amikor szoptat egy nő. köszönöm a választ :)
2009. jún. 23. 04:01
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
én ezt szalonnàval hallottam :D sok tejet iszom évek ota, hàt nem tul nagyok a melleim, olyan pont jo :)
2009. jún. 23. 07:37
 4/8 anonim ***** válasza:
0%
nem basszus, hanem a tejföltől te nagyész:D
2009. jún. 23. 12:38
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Háááát, amennyi tejet (és tejterméket) iszom, legalább Samantha Fox méretű melleimnek kellene lennie, de nincsenek.

Ilyenekkel nem lehet befolyásolni a mell nagyságát.

Üdv!

2009. jún. 23. 14:26
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha így lenne akkor már nekem is óriásiak lennének... de lapos vagyok mint egy pasi.
2009. jún. 23. 16:07
 7/8 anonim ***** válasza:
Én rengeteg tejet ittam,mégsem lettek lufi méretű melleim.Aztán terhes lettem,na attól megnőtt.
2009. jún. 25. 17:09
 8/8 anonim válasza:
Mért, a babáknak nagy a csöcse?
2010. máj. 30. 00:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!