Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Vacsoracsatázni fogunk a...

Vacsoracsatázni fogunk a családommal és nem tudok mit főzni?

Figyelt kérdés
Ne nehezeket még gyerek vagyok..:D 13L
2012. ápr. 30. 16:42
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm ezek nagyon jók.:)
2012. ápr. 30. 18:24
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

64 %-os, hagyd már békén a csirkemellet, nem tudod megállni, hogy ne szóld le????

nagyon sokan szeretik,egészséges is, de neked állandóan be kell szólnod.

siralmas már...

2012. ápr. 30. 18:31
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
a csirkemell ellenesek engem is nagyon idegesítenek. én sokszor csinálok csirkemellet, és mindig nagyon finom, soha nem száraz, ahogy írják. tudni kell elkészíteni. nem pedig leszólni.
2012. ápr. 30. 18:53
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Én a páromnak aki alig alig eszi a csirkét (főleg a mellét) olyan kaját rittyentettem MELLBŐL h azt mondta h isteni. Nem a mellel van a baj hanem csak van aki nem tud vele mit kezdeni. A húsleves meg... Mondjuk én ilyen idősen már sokmindent tudtam de a húsleves az elsők között volt. Nem nagy kunszt

Am én írtam neked egy komplett menüt levélben elkészítéssel együtt

2012. ápr. 30. 19:07
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Örülök, hogy:

- nem vagyok egyedül, aki szereti a csirke mellet akár főzve, sütve, párolva stb.

- nem vagyok egyedül, akit már kezd kiakasztani az, aki azt mondja, hogy a mell nem jó. Miért nem azt írja, hogy ő nem szereti?

2012. ápr. 30. 19:24
 16/18 anonim ***** válasza:

Csirkéből nincs jó kaja. Tudod mit mondanak:

Nincs lehetetlen csak tehetetlen

2012. ápr. 30. 19:28
 17/18 anonim ***** válasza:

Nem kell különlegességeket csinálni. Pl.: Mákos tészta is lehet nagyon finom. Főzött puding is lehet jó édesség.

Csinálj zellerkrémlevest.

4főre: 1b nagyobb zeller megpucolva felvágva kisebb darabokra, + 2 db répa szintén felvágva.

rakd 1,5 liter vízbe, rakj bele egy leveskockát, majd főzd meg, míg a zeller nem puhul meg. Majd turmixold össze az egészet. Csinálj rántást. Azt úgy kell, hogy öntesz egy 2-3 evőkanál olajat a serpenyőbe, pici lángon melegíted, közbe tegyél bele egy púpozott evőkanál lisztet, kevergesd, míg csomómentes nem lesz, majd adj hozzá egy 1 deci tejfölt vagy tejszínt, és még jól keverd át, majd öntsd bele a levesbe. Jól keverd meg, még egy icipicit rottyogtasd meg. Tálalható, ha gondolod gazdagíthatod Crutonnal. Azt úgy kell csinálni, hogy levágsz 1-2 szelet kenyeret (fel lehet vágni 3*3cm darabokra, vagy ahogy jól esik, beleteszed egy serpenyőbe, kicsit megöntözöd olívaolajjal, (ha nincs akkor sima olaj is megteszi, de nem kell sok semelyikből sem9, és reszelsz rá sajtot, majd megpirítod a kenyérkéket, és hozzátálalod a levesekhez...

Nagyon finom, és bonyolultabb volt leírni, mint megcsinálni.

2012. máj. 18. 15:07
 18/18 anonim ***** válasza:

Nem kell különlegességeket csinálni. Pl.: Mákos tészta is lehet nagyon finom. Főzött puding is lehet jó édesség.

Csinálj zellerkrémlevest.

4 főre: 1b nagyobb zeller megpucolva felvágva kisebb darabokra, + 2 db répa szintén felvágva.

rakd 1,5 liter vízbe, rakj bele egy leveskockát, majd főzd meg, míg a zeller nem puhul meg. Majd turmixold össze az egészet. Csinálj rántást. Azt úgy kell, hogy öntesz egy 2-3 evőkanál olajat a serpenyőbe, pici lángon melegíted, közbe tegyél bele egy púpozott evőkanál lisztet, kevergesd, míg csomómentes nem lesz, majd adj hozzá egy 1 deci tejfölt vagy tejszínt, és még jól keverd át, majd öntsd bele a levesbe. Jól keverd meg, még egy icipicit rottyogtasd meg. Tálalható, ha gondolod gazdagíthatod Crutonnal. Azt úgy kell csinálni, hogy levágsz 1-2 szelet kenyeret (fel lehet vágni 3*3cm darabokra, vagy ahogy jól esik, beleteszed egy serpenyőbe, kicsit megöntözöd olívaolajjal, (ha nincs akkor sima olaj is megteszi, de nem kell sok semelyikből sem), és reszelsz rá sajtot, majd megpirítod a kenyérkéket, és hozzátálalod a levesekhez...

Nagyon finom, és bonyolultabb volt leírni, mint megcsinálni

2012. máj. 18. 15:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!