Cuncicica69 kérdése:
Ha lenyelek egy cserebogarat érezhetem, hogy a gyomromban repked?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 28. 20:08
1/13 anonim válasza:
Nem :S Már a nyáladban megfullad majd a gyomorsavad szétmarja.
1) Egy nő hogy tehet fel ilyen kérdést?
2) Ha a 69 a születési évszámodra utal és nem arra hogy ilyen pózban szereted csinálni a legjobban, akkor kérdem én: egy 43 éves nő hogy kérdezhet ilyen baromságot? Hacsak nem trollkodni akarsz.
2/13 anonim válasza:
Mi van ha a 69 az életkorát jelöli?
3/13 anonim válasza:
Én 63 éves vagyok, de olvastam, vagy hallottam már, hogy a cserebogárral vigyázni kell, mert az egyetlen bogár,rovar, amely ki tudja magát fúrni az ember testéből. Hogy a repkedését érezni lehetne, arról nem szólt a fáma.Ha jól emlékszem, tavaly nyáron láttam a játszótéren, hogy kis gyerekek kergették őket, én rájuk is szóltam, hogy hagyják abba, mert ezt hallottam, tehát az információ tavalyra tehető. Mindenképpen ajánlom, hogy utánanézz.
4/13 anonim válasza:
Még mindig jobb, mintha bekapná a legyet.
Első válaszolóval egyetértek.:)
5/13 anonim válasza:
Felhívnám a figyelmet a nagy GYAKORIKÉRDÉSEK.HU felirat alatti szövegre... :D
6/13 anonim válasza:
Röpködni tuti nem fog :) De még mocoroghat egy darabig...
7/13 anonim válasza:
Ha hülyének akarsz látszani elhiszed amit irnak neked, az legelső válaszadó gondolatmenetét osztom.
9/13 anonim válasza:
Csatlakozom az előttem szólóhoz, én is olvastam, hogy magyarországon a cserebogarat a legveszélyesebb fajok közé sorolták, ugyanis kutatásokkal alátámasztották (nem emberi kísérlettel) hogy igenis a cserebogár erős ktines kültakarójának köszönhetően képes túlélni a gyomorsavat, és ha az ember nem roppantja össze rágás közben, képes megkedeni a gyomorfalat, onnan pedig, ha műtéttel nem távolítják el azonnal egy-két napon belül kirágja magát.
10/13 anonim válasza:
Köszönöm, hogy megerősítette az általam is hallottakat, remélem, azok is elolvasták, akik elmeállapotomat vonták kétségbe, a cserebogarak veszélyességét illetően. /az előttem olvasható válaszhoz kapcsolódó megjegyzés/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!