Vacsora csatázni fogunk a családdal és nem tudok mit főzni valami könnyen elkészíthető ételt valaki?
Hány éves vagy? 14-15 évesen ajánlanám a rántott húst petrezselymes krumplival vagy a rántott halat krumplisalátával.
Desszertnek mondjuk kókuszgolyót tudsz csinálni.
Szívesen segítek ha megtetszene valamelyik :)
De jópofa család lehettek! :D Mi nyáron a barátokkal akarunk ilyet játszani, 20-22 éves fiatalok, különböző országokból, marha jó lesz. :)
A hal szerintem is jó ötlet krumplisalátával. Ismered azt az ecetes, savanyú krumplisalátát? Mi mindig olyannal esszük.
Esetleg mézes-mustáros csirke? [link]
Vaaaagy, ha valami különlegesebbet akarsz csinálni és az olajban sütést már meg tudod oldani egyedül, akkor kínai szezámmagos csirke. [link] Mi nagyon szeretjük.
Édességnek én biztos narancsos brownie-t csinálnék. Itt egy egyszerű recept hozzá: [link]
Ebbe mondjuk kell mascarpone, ami nem olcsó... de ha belefér, ez is fincsi szerintem. [link]
Én egyszer a barátnőmmel csináltam ebédre:
Otthoni gyümölcsleves
1: Egy barack konzerv vagy befőtt levét kiöntöd egy tálba(barack nélkül)
2: Egy másik tálba tejet öntesz,és kb. egy fél zacskó pudingport(legjobb a vanília,vagy eper)összeturmixolod.Kóstold meg,hogy jó,e ,ha nem akkor önts még pudingport.
3: Beleöntöd a pudingot(legalábbis majdnem az)a baracklébe.Összekevered.
4: A kivett barackokat feldarabolod kicsire,és még szerzel bele más gyümölcsöt(amit akarsz)
5: Mindent felaprítasz és teszed a lébe.Összekevered.
6: Berakod pár percre a hűtőbe és kész az otthoni gyümölcsleves.
SAJNOS MÁSODIKAT NEM TUDOK!
Remélem kipróbálod,de szerintem először csináld meg és döntsd el,hogy megy,mert nem biztos,hogy érthetően írtam le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!