Elég ennyi inni és ennivaló egy bulira?
Figyelt kérdés
Holnap lesz a lányom névnapi bulija és mivel először tartunk ilyet, nem tudom, hogy elég lesz-e amit vettem:
14-17-ig fog tartani, 15fő 8éves lány lesz.
-> 2kg süti (vegyes linzer)
-> 8 nagy zsacskó csipsz
-> 0,5kg perec
-> szendvicsek (kenyér+vaj+szalámi+paradicsom+sajt)
-> 6l kóla
-> 12l fanta
-> 12l rostos őszibarack
2012. ápr. 27. 12:42
1/9 anonim válasza:
Szerintem bőven elég, ha tudtok, mert van kertetek, akkor csináljatok egy kerti pikniket, így el tudják foglalni labdajátékokkal is magukat és nem mindig esznek! Esetleg egy paprikás krumplis bográcsozás
2/9 anonim válasza:
Bocsi, ez lemaradt: lufifújó versenyt még esetleg, vagy csoki vágás, az ilyeneket bent is meg lehet oldani!
3/9 A kérdező kommentje:
Kint terveztem a bulit.
Én is gondoltam ilyen játékokra, vettem egy csomó lufit is. :)
2012. ápr. 27. 12:59
6/9 anonim válasza:
szerintem kevés 15 embernek a 2kg süti. vegyél többet!
7/9 anonim válasza:
szerintem elég lesz, bár a linzer helyett süthettél volna valami finomabb házisütit. a kólához vegyél whiskeyt, a fantához, meg barackhoz pedig vodkát.
8/9 anonim válasza:
utolsó! Nem tűnik fel, hogy 8 éves gyerekekről beszélünk????
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Elég volt minden, még maradt is egy kevés.
2012. ápr. 29. 19:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!