Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Emlékszik valaki erre a...

Emlékszik valaki erre a müzlire? (Bőv. Lent. )

Figyelt kérdés

Kb. 1991-1997 táján lehetett kapni, talán 100-250 grammos zacskóban, a zacskó alapvetően átlátszó anyagból volt, rányomtatva egy nagyon csúnya kislánnyal. Valamiért ilyen nevek rémlenek, hogy "mozaik", vagy "pöttyös", de nem emlékszem - rákeresve egyiket sem találtam.

Összetétele nagyjából: volt benne puffasztott rizs, kis aszalt almadarabkák, asszem napraforgó, talán mazsola is, meg nyilván még többféle gabona.

Ha valaki emlékszik rá, tudja, mi a neve? És emlékszik, mik voltak benne?

Életem kedvenc müzlije volt, és szeretném összetevőnként újra megvalósítani. Sajnos még kicsi voltam akkor, nem emlékszem többre. Köszi!

2012. ápr. 27. 11:44
 1/4 anonim ***** válasza:
esetleg cerbona?
2013. jún. 1. 18:35
 2/4 anonim ***** válasza:
kérdezd meg anyukád, hiszen ő vette neked.
2013. jún. 1. 18:36
 3/4 A kérdező kommentje:

Anyukámat sajnos hiába kérdeztem, nem emlékszik. Van egy pszichés betegsége, ami miatt ennél egymilliószor fontosabb dolgokat is totál elfelejtett... :(

A cerbona pelyheket is szerettem, de ezt nem ők gyártották szerintem. Mikor ez megszűnt, akkor jött be a mézes müzlijük, de az totál más jellegű.

2013. jún. 1. 20:33
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
értem. akkor nem tudom.
2013. jún. 2. 16:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!