Emlékszik valaki erre a müzlire? (Bőv. Lent. )
Kb. 1991-1997 táján lehetett kapni, talán 100-250 grammos zacskóban, a zacskó alapvetően átlátszó anyagból volt, rányomtatva egy nagyon csúnya kislánnyal. Valamiért ilyen nevek rémlenek, hogy "mozaik", vagy "pöttyös", de nem emlékszem - rákeresve egyiket sem találtam.
Összetétele nagyjából: volt benne puffasztott rizs, kis aszalt almadarabkák, asszem napraforgó, talán mazsola is, meg nyilván még többféle gabona.
Ha valaki emlékszik rá, tudja, mi a neve? És emlékszik, mik voltak benne?
Életem kedvenc müzlije volt, és szeretném összetevőnként újra megvalósítani. Sajnos még kicsi voltam akkor, nem emlékszem többre. Köszi!
Anyukámat sajnos hiába kérdeztem, nem emlékszik. Van egy pszichés betegsége, ami miatt ennél egymilliószor fontosabb dolgokat is totál elfelejtett... :(
A cerbona pelyheket is szerettem, de ezt nem ők gyártották szerintem. Mikor ez megszűnt, akkor jött be a mézes müzlijük, de az totál más jellegű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!