Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Irnátok bevásárlási listát...

Irnátok bevásárlási listát 1személyre /1honapra?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 21. 09:22
 1/10 A kérdező kommentje:
*bevásárlò
2012. ápr. 21. 09:24
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Cak étel, vagy más is legyen benne?
2012. ápr. 21. 09:31
 3/10 A kérdező kommentje:
Minden legyen benne
2012. ápr. 21. 09:32
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Azért az nem mindegy, hogy egy olyan személy részére készül a lista, aki munka mellett még otthon minden nap főzni akar, vagy munka mellett csak esetenként, mert egyébként eszik üzemit.

Vagy egyetem mellett albiban akar főzni magának, esetleg koleszban.

De akárki is az illető, minimális ismeretének lennie kell, tehát a kérdés feltevés számomra rejtély.

2012. ápr. 21. 09:37
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Előző vagyok!

Az sem mindegy, hogy az illető havonta mekkora keretből tud gazdálkodni, hiszen egy bevásárló-lista lehet nagyon szolid, de elmehet a csillagos égig is.

2012. ápr. 21. 09:39
 6/10 A kérdező kommentje:
Estére szeretnék csak főzni,mert munkába nem eszek főtt ételt.ugy gondoltam menyi hust,cukrot vegyek.
2012. ápr. 21. 09:40
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
2 kg. cukor, alkalmanként 20-30 dkg. hús, 5 kg. krumpli, 1 cs. rizs, 5-6 cs. 250gr-os száraz tészta /ennek a fele kifőzve elég neked/. Tej hetente 2-3 liter, kenyér, felvágott.
2012. ápr. 21. 10:19
 8/10 anonim ***** válasza:

Cukorból elég 1kg (nálam legalábbis) 3-4 hónapig is, pedig minden napra én készítem a főtt kajámat.

Krumplit, zöldségfélét, vöröshagymát max. 1 hétre valót vegyél (= 1 esetleg 2 főzés), a többi romoljon a zöldségesnek. Húsfélét (ha pörköltet akarsz főzni), vehetsz egyszerre többet, ha megfőzted, a fagyasztóban eláll. Legközelebb csak a köret kell hozzá.

Kenyeret megvehetsz 1 kg. leszelve párosával folpackba csomagolva berakod a fagyasztóba. Amikor kell, kaja előtt 1-2 órával kirakod, olyan mint a frissen sült.

2012. ápr. 21. 18:33
 9/10 anonim ***** válasza:

Legyenek meg a konyhádban az alap dolgok: kenyér, zsír, krumpli, vöröshagyma, fokhagyma, só, bors, törtpaprika, őrölt bors, köménymag, babérlevél, tea, kávé, cukor

Liszt, rizs, zsemlemorzsa,

Tej, felvágott, vaj, tojás, tejföl,

Zöldségekből a répa, gyökér, zöldpaprika, káposzta, karaláb, karfiol (nálam csak az, amit az adott héten főzni akarok, a többi majd a köv. héten olcsóbb lesz)

Kb. ezek ha bent vannak a konyhádban, akkor már csak azt kell vásárolnod, amit konkrétan főzni akarsz.

Én sosem csinálok havi bevásárlást, ami elfogyott, abból veszek pótlást, egyébként pedig mindig csak 1 hétre előre vásárolok, annak megfelelően, hogy mit akarok főzni.

2012. ápr. 21. 19:28
 10/10 anonim ***** válasza:

Kell még a folpack, alufólia, hűtő-zacsik, papírszalvéta, mosogató és tisztítószerek, (konyhába, fürdőbe, WC-be) WC-papír, törlőkendők, papír kéztörlők, légfrissítők

Gondolom edények, háztartási gépek stb. vannak, azokat nem kell felsorolni.

2012. ápr. 21. 19:32

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!