Szerintetek is más íze van a chipsnek?
Figyelt kérdés
Anno elég sok chipset ettem, szóval nem lehet azt mondani rám, hogy nem szeretem. Viszont egy fél éve ízetlennek érzem. Úgy tudnám jellemezni, hogy most a drágábbaknak van olyan íze, mint régebben a forintos márkáknak.
Ezt más is így gondolja, vagy az én ízlésem változott meg?
2012. ápr. 20. 01:43
1/3 Dr.Sámán Samy válasza:
íztelen*
Amúgy változhatott idő közben az ízlésed...persze a receptek is változnak és minden változik...de gondolj csak bele...rengeteg dolgot nem ettél meg te sem gyerekkorodban...minden gyerek finnyás valamire...
én speciel a káposztát utáltam...most meg a rakottkáposzta az egyik kedvenc ételem...akkor változhatott a képoszta íze mindenhol? :))
szóval nem a chipsek változtak meg hanem te ;)
2/3 anonim válasza:
Emlékszem, mikor sok évvel ezelőtt először kóstoltam a hagymás-tejfölös chipset... máig fel tudom idézni az ízét :D oda voltam tőle meg vissza. manapság meg már csak valami égett műanyag szerű zamata van az összesnek. ez mondjuk a legtöbb csokira is igaz, régen odafigyeltek, hogy miből csinálják, most meg kispórolnak belőle minden jót. A mai Boci csoki sem hasonlítható össze a régivel például... szóval nem a te ízlésed változott, csak már lesz*rják a minőséget.
3/3 anonim válasza:
ÉN a tuc-on hűltem ki tegnap,hát ezt hogy elrontották:O:O imádtam a baconos TUC-ot most meg már egy ideje nem vettem,de tescoba csak 160 ft volt egy csomag baconos. Megvettem hát a tallérok olyanok voltak régen hogy belsejében is volt bacon szerűség meg finom füstölt por a tetején,most meg sima belülről a teteje meg olyan szinten sós hogy kimarta a nyelvem..hihetetlen..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!