Hol csinálnak ilyen tortákat?
2012. ápr. 18. 20:40
1/11 anonim válasza:
Fognak egy alapot és megformázzák majd a részleteket speciálisan dolgozzák ki. Pontos menetét én sem tudom mert a cukrász ismerősöm cseszik elárulni a titkát de kb ez a lényege.
2/11 anonim válasza:
Ha jól láttam Kanadában! Nálunk még nincs ilyen kifinomult tortaszobrászat, itthon tuti nem találsz olyan cukrászt, aki ezt bevállalja! Sajnos....
3/11 anonim válasza:
Az én ismerősöm tud ilyet, mindenféle formatortát csinált már.Írj privit, küldök honlap linlet, ott meg tudod nézni miket tud.
4/11 anonim válasza:
5/11 anonim válasza:
Háááááát... a két cipő torta között azért zongorázni lehet a különbséget :D
6/11 SzilKa válasza:
van egy pécsi hölgyemény, ő hobiból csinál ilyen és hasonló tortákat, fantasztikusan kreatív és ügyes is, bármilyet el tud készíteni igényesen.
facebook adatlapja: [link]
7/11 anonim válasza:
az a baj ezekkel, hogy lehet, hogy szépek,de szar az ízük,hiszen szinte tiszta fondant, belül kemény piskóta krém nélkül (hiszen krémmel már nem állna meg)
akkor meg inkább rendelek egy jó túrótortát
8/11 anonim válasza:
Belinkelek egy blogot ahol egy győri cukrász munkái láthatóak.Én a rajongója vagyok.Aki megnézi a műveit az megért:)
9/11 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!!:)
meglesem a linkeket:)
2012. ápr. 19. 19:12
10/11 anonim válasza:
Szia!Hármas vagyok, őt gondoltam:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!