Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Ha valaki csak gyümölcsöt...

Ha valaki csak gyümölcsöt eszik, mást nem, akkor az milyen veszéllyel jár?

Figyelt kérdés
Egy barátom pár napja kitalálta, hogy csak gyümölcsöt eszik és mást nem és semmivel sem tudom meggyőzni, hogy ez hülyeség.
2012. ápr. 16. 10:27
 1/8 anonim ***** válasza:
95%

Fogszuvasodás, csontritkulás, izomállomány csökkenése, testsúlytartási gondok, krónikus fáradtság, bőrproblémák, hajhullás, körömproblémák, fokozott ingerlékenység.

Nos, körülbelül ezek a kockázatok. Természetesen nem én találtam ki.

2012. ápr. 16. 10:46
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
fehérjékre is zsírokra is szüksége van szervezetnek. ezek nélkül felborul az optimális egyensúly.heti egy gyümölcsnap jó, de ennél több már ártalmas lehet..
2012. ápr. 16. 10:47
 3/8 anonim ***** válasza:
26%

hetekig-hónapokig is nagyon jól elvan az emberi szervezet a gyümölcsökön ,

és semmiféle betegséget nem fogsz tőle kapni,

2012. ápr. 16. 10:54
 4/8 anonim ***** válasza:
72%
Az első kettő írt igazat,az utolsó nem.
2012. ápr. 16. 10:56
 5/8 anonim ***** válasza:
tápanyaghiány, szédülés, remegés, reszketés, szívfájdalom, izomgyengülés, szervezet leromlása, fáradtság, szédülés
2012. ápr. 16. 14:11
 6/8 anonim ***** válasza:

kedves kérdező,

nyugodtan próbáljátok ki ezt a csak gyümölcsös dolgot,

semmiféle,remegés,meg szédülés nem lesz belőle,

én már 2 hónapig is csináltam,és tényleg nincs ebből gond,

2012. ápr. 16. 14:20
 7/8 anonim ***** válasza:

Még zöldségeket sem? Egyébként szerintem is simán meg lehet élni csak gyümölcsből, megfelelően válogatva és variálva őket. A csontritkulást a kalciumhiány okozza, ezt pedig csonthéjasokkal: dióval, mogyoróval, mandulával, kesudióval stb. lehet bevinni a szervezetbe.

Sokféle olyan gyümölcs és zöldésg van, amit nem is ismer az átlagember. Kölest sem sokan esznek, pedig nagyon hasznos. A Dél-Amerikából származó quinoáról pedig nyilván nem is hallottatok (tegnap ebből csináltam gyümölcsös pudingot).

2012. ápr. 16. 14:40
 8/8 anonim ***** válasza:

A fehérjehiány a legfőbb veszély.

Már megint egy újabb hülyeség...

2012. ápr. 16. 15:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!