Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Hogyan sporoltok az elelmiszer...

Hogyan sporoltok az elelmiszeren telen es tavasszal?

Figyelt kérdés

itt leirom mit vasarolok egy honap alatt 2 szemelyre (vazlatosan irom de kb igy is van) ukrajna fovarosaban.

2hagyma/nap

1sargarepa/2nap

5burgonya/2n

uveg olaj/15n

4tojas/nap

1kg liszt/15n

majonez/4nap

ketchup/7nap

fuszerek/15n

kg gomba/15n

konzerv borso/9n

2csirke mell/15n

rizs/15n

makaroni/15n

kenyer/nap

cukor es tea mindig van 2x/nap

cekla/10n

gyumolcs egyaltalan nincs nem naGYon szeretjuk

fagyasztott zoldseg/5n

fott kolbasz/5n

virsli/8n

asvanyviz/5n amugy filterezettforralt vizet iszunk

tejfol/5n

tej/3n

kaposzta/15n

2012. ápr. 13. 20:49
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Mi igazán nem spórolunk az evésen, mert fontos az ennivaló. Inkább arra figyelünk hogy ne pocsékoljunk sokat. Te is próbálj mindent felhasználni
2012. dec. 5. 21:14
 12/12 anonim válasza:
Miért nem csináltok finom és egyszerű leveseket,főzelékeket annyira könnyű és finom ja és hús nélkül is meg lehet lenni,nem vagyok vegás,de rájöttem nem olyan fontos-nem is hiányzik meg nálunk elég drága és szerintem ott is a hús kilója ! Zöldségek -gyümölcsök sokkal finomabbak!Próbáljatok ezekre hangsúlyt fektetni!
2012. dec. 6. 00:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!