Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Szerintetek igaz lehet, hogy...

Szerintetek igaz lehet, hogy piros műanyagládákat is beledarálnak a szalámiba, hogy szép legyen a színe? :O

Figyelt kérdés
egy jóbarátom mondta, hogy a bátyja ott dolgozott és, hogy olyan darálók vannak, amik mindent annyira összepépesítenek, hogy nem lehet megérezni, hogy mi is az valójában...
2012. ápr. 13. 15:17
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

sajna úgy tűnik van a fentiben igazság :((

Jégkrémünk fele csak levegő:

[link]

2012. ápr. 13. 16:02
 12/24 A kérdező kommentje:
úgy nézem, h egy egész érdekes téma alakult ki ebből a kérdésből :D
2012. ápr. 13. 16:07
 13/24 anonim ***** válasza:

jó, ez így kicsit egyoldalú, vagyis normális tanulmány kéne a témában, ami kielemzi az átveréseket...

illetve jobban bele kéne látni a gyártásba, vagy jó lenne ha a fogyasztók is beleláthatnának...

2012. ápr. 13. 16:15
 14/24 A kérdező kommentje:
hát de erre esély sincs, mivel írták, hogy: TITKOS! :/
2012. ápr. 13. 16:18
 15/24 anonim ***** válasza:

persze de gyanús, ha a szalámigyár környékén eltűnnek a piros ládák...

megyek most, veszek 3 gombóc levegőt :D

2012. ápr. 13. 16:25
 16/24 doboszoli ***** válasza:
Butaság! Sokkal egyszerűbben lehet "művi úton" színt adni a töltelékárunak.
2012. ápr. 13. 18:59
 17/24 anonim ***** válasza:
63%

A piros lada viccesen hangzik, de amiota beszeltem egy indozes emberrel, aki megerositette a hireket, amit olvastam, azota mindent el tudok kepzelni.

Indoneziaban van valami nepeledel, amit olajban sutnek es nagyon finom, a turistak meg veszik mint a cukrot. Annak erdekeben, hogy a frissen sult cucc megorizze ropogossagat, ezert szivoszalat es egyeb muanyag dolgokat (muanyag villa, kanal stb) dobnak bele a forro olajban, igy az abban kisutott etel orakig (akar napokig) megorzi ropogossagat!

Eloszor errol a neten olvastam es azt hittem kamu, de az indonez ismeros megerositett, hogy sajnos igaz:(

En ezek utan a piros ladat is el tudom kepzelni a szalamiban. Talan nem direkt daraljak bele, de ha veletlen beleesik (vagy valaki viccbol beledobja a daraloba) elkepzelheto, h benne hagyjak.

2012. ápr. 13. 21:01
 18/24 anonim ***** válasza:
63%

A Pepsi egy olyan ceggel kotott szerzodest (Senomyx), aki a Pepsit "iz" adalekokkal latja el. Az izeket elvetett embriok sejtjeibol nyerik ki! A Pepesi tagadja, hogy a kolaban es egyeb termekeiben halott embrio sejtek lennenek, de azt nem tagadja, hogy a Senomyx embrio sejtekbol allitanak elo izfokozokat, aromakat....

Ha valakik kepesek arra, hogy halott babak sejtjeit arra hasznaljak, hogy mesterseges iz-aromakat kiserletezzenek ki belole, akkor a piros muanyag lada az SEMMI!

2012. ápr. 13. 21:07
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
En a Picknel dolgozom, de a szalamit nem igy szinezzuk. :DDDD
2012. ápr. 14. 07:37
 20/24 A kérdező kommentje:
végre jött egy pickes is.:D köszi! Amúgy milyen dolgok vannak a szalámiban? Vagy tényleg jobb,ha nem is tudjuk?
2012. ápr. 14. 09:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!