Személyenként hány dkg húst illik tálalni? Mennyi köretet?
Figyelt kérdés
Rántott húson kívül miket még? Illik-e csirke húst kínálni, ha a leves csirke és a főtt hús is tálalva van?2012. ápr. 13. 08:21
1/4 anonim válasza:
A hivatalos éttermi adag személyenként 15-20 dkg hús, és kétszer annyi köret.
Nem irod, hogy milyen alkalomról van szó, de ha többféle húst tálalsz, akkor nagyobb az esélye, hogy mindenki talál kedvére valót.
2/4 A kérdező kommentje:
Az alkalom szerintem mindegy, a lényeg, hogy leszünk páran, kb 30-36 fő. A csirke hús leves és a főtt hús zöldségekkel, töltelékkel már biztos. De nem tudom ennyi emberre mennyi kg, hány féle és egyáltalán milyen húsokat vegyek. Gondoltam pörköltre, rántott húsra, vagdaltra, sült oldalasra. De ez mind sertés.
2012. ápr. 13. 08:43
3/4 anonim válasza:
Töltött csirkecomb, stefánia, sült csirke szárny, paradicsom mártás -torma mártás a főtt hús mellé, francia saláta a sültek mellé ,
4/4 anonim válasza:
Mit szólnál a kolbászos karajhoz (ez ugye sertés) vagy a tokányhoz (lehet gombás, borsós, hentes módra, pulykából is akár vagy bármilyen kockázható húsból)? Lehet brassóit is vagy ezeket vegyesen (ha van hozzá lelkierőd).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!