Miért nem lehet a kétliteres kólásüvegeket nők számára is lecsavarható kupakkal árulni?
Voltak itt jó ötletek/észrevételek azért:
Elsőként is, vannak gyári hibások. Egyszer én is összeakadtam olyan üveggel, amiről szó szerint le kellett vésni a kupakját.
Ha nem megy erővel, próbáld meg ésszel: Pl egy fogóval rásegítesz. Másik ami még beválhat: A kupakot az alján egy karika szerűség tartja ott, a kupak első bontáskor leszakad erről. Ezt óvatosan szétvágod ott, ahol szétszakadna, annyival könnyebben nyitható.
Egyébként ha csak nem vagy egy remete egy barlangban, akkor biztos van más is a közeledben, akit megkérhetsz segítsen, nem feltétlen férfi.
Ne haragudj de oltárit nevettem. :) Tényleg nem roszból, de ez aranyos.
Nem tudom szerintem itt senki nem olvasta végig a kérdést, ugyanis már az elején leírta csórim hogy a késsel, fogóval neki esésen túl van sikertelenül.
Szerintem menj át a szomszédba, hátha ott ügyesebben kitudja valaki nyitni, de ha más nem biztos van aksis fúró, azzal megkell fúrni a kupakot és kész.Sok sikert :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!