Csak en vagyok cola fuggo?
Figyelt kérdés
minden nap meg iszok 2litert, nem birom ki hogy ne vegyek. mit tegyek h leszokjak rola?2012. ápr. 8. 11:25
1/10 anonim válasza:
Hogyan szokj le róla? Ettől a pillanattól ne igyál többet. Hülyén hangzik? Pedig ennek a pillanatnak el kell jönnie mindenfajta leszokásnál. Minek halogatnád a dolgot? Csak az elhatározás kell hozzá. Mondom, tedd le mosz. Ennél jobb tanács nincs.
2/10 anonim válasza:
Én is Cola függő vagyok már 5-6 éves korom óta.Most vagyok 23 éves , és semmi bajom tőle.Gyakran járok vizsgálatokra és minden értékem tankönyve illő.A fogsorom is egészséges és fehér.Makk egészséges vagyok.Persze mindenkinek más a szervezete.Valaki dohányzik egész életébe és 71 évesen sincs semmi baja , valakin meg 45 évesen tüdőműtétet végeznek.
4/10 anonim válasza:
Minden leszokásnak az az alapja, hogy helyettesíteni kell valamivel. A 2 liter folyadékot pótolhatod például buborékos ásványvízzel, szódával vagy sima csapvízzel is. A Cola cukortartalmát (ami beállítja az alkalmi, és a szervezeted által elvárt, megszokott vércukorszintet) valami édességgel vagy akár úgy, hogy megcukrozod a kávédat, teádat.
5/10 anonim válasza:
Gondolj arra, milyen nagyszerűen tisztítja a vízkövet. Ezt csinálja a szervezetedben is...És! Elvékonyítja a fogzománcot.
6/10 anonim válasza:
Én is nagyon szeretem a Colát, ha megyünk boltba mindig betankolok jó sok literrel, és ha megbontok egyet akkor egy pillanat alatt el is fogy az egész, olyan jól tud esni és olyan finom az íze, nagyon jó hidegen! :)
24 éves vagyok és én is már kis koromtól fogyasztom, kb én is olyan 2-3-évesen kezdtem inni.
7/10 Henna Nagy válasza:
A Cola nagyon egészségtelen!
8/10 anonim válasza:
én 20 vagyok, függő.
napi minimum 0,33 l... :((
9/10 anonim válasza:
Heti egyszer veszek 2,5 l Pepsit 2 nap alatt fogy el, mert csak délben szoktam inni különben nem tudok aludni de annyira feldob mindig, h alig bírok magammal anyum szó szerint azt mondta, mint aki megkattant és h többet nem ihatok, ami persze nem lesz így, de szerintem a napi 2 liter az sok rohadt egészségtelen! Mindenképpen tegyétek le és még ha nem is vizet, de legalább szörpöt igyatok helyette valami mást de napi 2 liter kólától rohadt nagy csontritkulásotok lesz, ami persze nem most jön ki majd 30évesen.
10/10 anonim válasza:
szintén zenész, tudom, hogy nem kéne, hogy egészségtelen, mégsem bírom megállni, hogy ne vegyek. Ha nincs itthon rendesen rosszul érzem magam. Már többször próbáltam "leszokni" de nem megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!