A nagy verseny: Coca-Cola vs. Pepsi?
Figyelt kérdés
Szerinted melyik a finomabb, melyikre szavazol inkább?2012. febr. 3. 23:55
1/57 anonim válasza:
Húú nem is tudom, mindkettő nagyon jól marja a fogakat, és mikor már kikezdi az ínyem hmmmm imádom, a vér ízére szavazok ami a fogamból jön ki miután megiszom ezt a vacakot.
2/57 anonim válasza:
Popcorn mellé Pepsi, amúgy meg Coca inkább, de keverve a tuti!
3/57 anonim válasza:
Cola, egyszerűen ezt szoktam meg. Érdekes amúgy, hogy a vaktesztek szerint az emberek a pepsit gondolják finomabbnak, viszont ha látják mit isznak, akkor meg a coca cola a jobb.
5/57 anonim válasza:
nem tök mind1? vègül is a pepsit is meg a fantát ès egyèb nagyobb nevű üdítőket is a coca cola gyárt ès forgalmaz. jogy mièrt? nem mindenki szereti a coca colát.
6/57 anonim válasza:
A pepsit a Coca gyártja? ez nekem új
8/57 anonim válasza:
gyorsan meg tudod nèzni ott van minden pepsi fanta meg ilyenek hátulján a coca cola logo meg asszem a by: is
9/57 anonim válasza:
Coca-Cola: kevésbé édes, szénsavasabb.
Pepsi: édesebb, kevésbé szénsavas.
Egy vakteszten meg tudtam különböztetni őket sikerrel. Pedig egy évben max kétszer iszok kólát, akkor is vendégségben, ha nincs más. Nekem a Pepsi jobban tetszik.
10/57 anonim válasza:
Tuti nem a coca gyártja a pepsit, te be vagy rúgva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!