A nagy verseny: Coca-Cola vs. Pepsi?
Figyelt kérdés
Szerinted melyik a finomabb, melyikre szavazol inkább?2012. febr. 3. 23:55
21/57 anonim válasza:
jól kimoderáltatott valaki, úgyhogy mégegyszer leírnám, hogy egyik se, mert nagyon egészségtelenek. :)
22/57 anonim válasza:
Számomra tökmind1, régi 2 nagy kedvenc:
Coca-tól: Vaníliás kóla
Pepsitől: kék kóla
23/57 anonim válasza:
Coca-Cola, azon belül pedig az original és a cherry a legjobb ♥
26/57 anonim válasza:
Én nem értem olyan válaszokat:hogy egészségtelen meg ilyenek.....
1:A kérdésre kéne válaszolni nem ilyeneket írni
2:Egészségtelen....De hacsak néha iszol akkor nem
27/57 anonim válasza:
(ha mértékkel fogyasztod akkor semmi sem káros)
szeretem a pepsit és a coca colát is.
28/57 anonim válasza:
Pepsi.Pepsi.Pepsi
1000000000000000szavazat a pepsire
a coca cola az xar..
29/57 anonim válasza:
Egyik se! Én a kólát wc tisztításra használom, és a szélvédő is szép lesz tőle. Tudod mikor fogom lenyelni azt a wc tisztítót. Ráadásul a fogakat is roncsolja, puhítja a fogzománcot, így ha kólát iszol nem szabad egyből fogat mosni mert csak a zománcot vékonyítod. Próbáljátok ki: Öntsetek egy pohárba kólát, és tegyetek bele egy disznófogat, vagy csirkecsontot, néhány napon belül alig marad belőle valami.
30/57 anonim válasza:
Coca-cola. A Pepsi csak a második és ez örökké így marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!