Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Teljesen kész vagyok, mit tegyek?

Teljesen kész vagyok, mit tegyek?

Figyelt kérdés

megbolondulok, de nem bírok megfonni egy kalácsot normálisan, totál ki vagyok akadva, semmi sem jön össze

gyakorlati tanács?

2012. ápr. 6. 16:39
 1/6 anonim ***** válasza:

En csak a 3-as fonatot tudom. A legegyszerûbb, ha 2-es fonatot készitesz.

Egyszer videóról követtem a 7-es fonatot képtelen voltam megfonni.

2012. ápr. 6. 16:48
 2/6 anonim ***** válasza:

Háromfonatút könnyedén meg tudsz csinálni, mint egy copfot, de a négyes fonásra itt egy video:

[link]

2012. ápr. 6. 16:49
 3/6 anonim ***** válasza:
Ha nagyon nem megy, tedd egy hosszúkás tepsibe, a szögletes kalács is finom.
2012. ápr. 6. 16:50
 4/6 anonim ***** válasza:
www.farkasvilmos.blogspot.com-on nézd meg, hogyan fonja a kalácsot
2012. ápr. 6. 16:52
 5/6 anonim ***** válasza:
Próbáld meg a 6-os fonást. Bonyolultnak látszik, de amúgy egyszerű. Én is azt hittem, hogy képtelenség úgy megfonni egy kalácsot, de csak rá kell jönni a logikájára. Figyeltem a receptvideót (én is Farkas Vilmos honlapját ajánlom) és gyönyörűen sikerült. Próbáld meg, megéri. :)
2012. ápr. 6. 17:51
 6/6 A kérdező kommentje:

én is Vili videóját néztem, ennél rosszabb szög már csak az lett volna, ha fejjel lefelé veszik fel :P

amúgy csípem őt, nagyon ügyi és jó fej

köszi a válaszokat!

3as a legegyszerűbb szerintem :)

2012. ápr. 6. 23:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!