Teljesen kész vagyok, mit tegyek?
Figyelt kérdés
megbolondulok, de nem bírok megfonni egy kalácsot normálisan, totál ki vagyok akadva, semmi sem jön össze
gyakorlati tanács?
2012. ápr. 6. 16:39
1/6 anonim válasza:
En csak a 3-as fonatot tudom. A legegyszerûbb, ha 2-es fonatot készitesz.
Egyszer videóról követtem a 7-es fonatot képtelen voltam megfonni.
2/6 anonim válasza:
Háromfonatút könnyedén meg tudsz csinálni, mint egy copfot, de a négyes fonásra itt egy video:
3/6 anonim válasza:
Ha nagyon nem megy, tedd egy hosszúkás tepsibe, a szögletes kalács is finom.
4/6 anonim válasza:
www.farkasvilmos.blogspot.com-on nézd meg, hogyan fonja a kalácsot
5/6 anonim válasza:
Próbáld meg a 6-os fonást. Bonyolultnak látszik, de amúgy egyszerű. Én is azt hittem, hogy képtelenség úgy megfonni egy kalácsot, de csak rá kell jönni a logikájára. Figyeltem a receptvideót (én is Farkas Vilmos honlapját ajánlom) és gyönyörűen sikerült. Próbáld meg, megéri. :)
6/6 A kérdező kommentje:
én is Vili videóját néztem, ennél rosszabb szög már csak az lett volna, ha fejjel lefelé veszik fel :P
amúgy csípem őt, nagyon ügyi és jó fej
köszi a válaszokat!
3as a legegyszerűbb szerintem :)
2012. ápr. 6. 23:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!