Melyik a legfinomabb nápolyi? :D
Figyelt kérdés
Debrecenben szeretnék venni ,az egyik ismerősöm él-hal a nápolyiért,ha tud valaki nagyon finomat kérem írjon :) Üdv!2012. márc. 31. 15:49
2/10 anonim válasza:
Lidlben van félkilós tömbben mogyorókrémes nápolyi... na az rendben van.
3/10 anonim válasza:
4/10 anonim válasza:
Manner,Ziegler. Mindkettő nagyon finom!
5/10 anonim válasza:
Nekem a Beney az ász, abból is a kakaós, v tán diós, v mogyis.
7/10 anonim válasza:
Benei nápolyi, ami nálunk a legjobban ízlik.nálunk is a kakaós:))
ha lehet, olyat vegyél, ami kis műa. tálcán rekeszekben van, mert van zacskós változat is, de az esetleg megtöredezhet.szép pirosas csomagolásban van, ajándéknak
kiváló.( ja és magyar, ha ez számít valamit)
8/10 anonim válasza:
Érdekes, én a Benei nápolyit vizesnek érzem. A krémje olyan, mintha sok vízzel készült volna.
A Győrire voksolok.
Más márkát nem ismerek.
9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!!! :)
2012. márc. 31. 21:45
10/10 anonim válasza:
Én legfinomabbnak egyértelműen a mannert mondanám, hátránya csak az hogy veszett drága és nincs az a menyiség amit ne tudnék megenni belőle. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!