Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Milyen könnyű, finom kajákat...

Milyen könnyű, finom kajákat ismertek amiket még egy béna 14 éves lány is el tud készíteni?

Figyelt kérdés
Nem nagyon vagyok konyhatündér,de idén nyáron azt hiszem elég sokat fogok főzni :D
2009. jún. 15. 13:35
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
olajozd meg egy kicsit azt amibe teszed bele a palacsintatésztát, és nem fog leragadni.
2009. jún. 15. 15:02
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

bolognai makaróni, sajtos, túrós tészta

rántotta

krumplipüré, sült krumpli virslivel

hajrá:))))

ja, amúgy én 28 éves vagyok, de még egyszer sem sikerült palacsintát sütnöm, hi-hi :))))

2009. jún. 15. 16:35
 13/18 A kérdező kommentje:
Nem baj,nem lehet mindenki mindenből profi :D
2009. jún. 15. 16:50
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Én is csak palacsintát tudok meg bundáskenyeret és zacskós levest. Meg esetleg szendvicset :)

Teflonos palacsintasütőben nem ragad le de kis olajat érdemes a tésztába is cseppenteni és és mindig kikenem a p.sütőt olajjal mielőtt elkezdeném. Közben is szoktam bele csepegtetni kicsit és gyorsan szétkenem valamivel, de figyelni kell nehogy odaégjen. Én kentem már szét kenőtollal is (amivel a sütik tetejét tojásozzák be), de gyorsan kell nehogy megégjen a toll.

Levest csináltam párszor, ehető lett. Leveskocka, majd pucolsz bele krumplit, répát, borsót is rakhatsz bele meg ami van otthon. És tésztát stb. Fűszereket.

Jaj, de éhes lettem.

Amit az elején írt valaki sütit ki fogjuk próbálni (ha valaki elkészíti nekem), köszi. ;)

2009. jún. 16. 07:44
 15/18 anonim ***** válasza:
74%

rántotta, tüki toji, rizibizi, rántott hús, csiri pöri, milánói, bundás kenyér, főtt krumpli, sült kolbász, jó az a sütis recept!

egyszerűbb krumpli főzelék!

a krumplit megfőzöd jó delikátos vízben!

ha megfőtt akkor a turmixba öntesz egy kis dobozos tejfölt, rá teszed a krumpli 3/4-ét és a főző vízét is, de ne legyen a tudmix gép teljesen tele.

ezt összeturmixolod, és ha kész akkor vissza öntöd a többi nem össze darált krumplihoz és vízhez!Átkevered és fel rottyantod!

nem kell hozzá liszt meg ilyenek, mert a krumpli keményítő és össze fog állni meglátod!

A víz mennyiség se legyen túl sok a krumplihoz!

amennyi krumpli van a lábasba, vizet csak annyit, hogy ellepje a krumplit.Megfő abban is.

2009. nov. 13. 11:26
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Ja utolsó vagyok és akkor ehhez csinálhatsz tükörtojást, sült kolbászt, csibefasírtot.

Szerintem elég egyszerű!

28/L

2009. nov. 13. 11:29
 17/18 anonim válasza:

Palacsintát én is mindig úgy csinálok, hogy a tésztába belekeverem az olajat meg a legelején a palacsinta sütőbe... Úgy nem ragad le...

Am úgy a legkönnyebb palacsintát sütni ahogy én szoktam... Szólok anyumnak h kavarja ki a tésztát én meg csak kisütöm...

2009. dec. 31. 11:03
 18/18 anonim válasza:
jah... 14/L (előző vagyok)
2009. dec. 31. 11:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!