3 éves lesz a kis fiam valami finom tortát szeretnék neki sütni recepteket keresek fotóval?
Figyelt kérdés
2011. jan. 14. 11:46
1/2 anonim válasza:
Milyen tortát szeret? Ha a csokit, akkor ne süss neki ilyen-olyan habosat. Ha egyiket sem szereti, akkor meg örülj neki, és ne szoktasd rá. Persze szülinapi torta kell, de inkább egyszerű és kicsi legyen, kevés cukorral, valami kedves marcipán figurával.
2/2 anonim válasza:
Hát fotóm sajna nincs :Vonat. Süss egy piskóta tekercset, én tejszínes málnás krémmel csináltam, 3 részre vágtam ezek lettek a mozdonyok. Én piskóta tallért ragasztottam keréknek,fél csoki kockákkal mindkét felét ablakoknak. Középre a tetejére smartis drazsét raktam egysorba és a szeme is abból volt, a száját meg olyan frutti szerűből nyújtottam. Eltudom képzelni csoki krémmel és fehér csoki ablakokkal. Egyébként a RÁMA VAGY SÜTIGYÁR OLDALON VAN ILYESMI ÉS A KÖNYVBŐL KOPPINTOTTAM. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!