Milyen olyan tartós kaják vannak, amit ha 1 hétre elmegyek valahova, azt magammal vihetem, és ehető marad?
Figyelt kérdés
2012. márc. 19. 16:28
1/5 anonim válasza:
Ha ott van hűtő, akkor akár a pörkölt-félék, esetleg sültek (fasírozott, stefánia).
Főtt, füstölt csülök, tarja, hasonlók
Ha hűtő nincs, akkor kenyér (péksütemény) + konzervek
2/5 anonim válasza:
Zsírban lesütött oldalas, kolbász, libamáj, kacsamáj, csirkemáj. Töpörtyű, töpörtyűkrém.Füstölt kolbász,füstölt szalonna.
3/5 A kérdező kommentje:
Van hűtő. Péksütemények között mi elálló annyira, hogy harmadik napra ne száradjon ki? Kenyér és szalámi, ami biztosan eláll 1 hétig, ez biztos, azt akarok is vinni, de úgy nagyon ötletem nincs, hogy mi lehetne még.
És köszi a választ.
2012. márc. 19. 16:41
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a másodiknak is. Nagy kalóriatartalmút igaz nem akarok, a kolbász és szalonna így kizárva, de ötletként tényleg jó.
2012. márc. 19. 16:43
5/5 anonim válasza:
A linzer-tészták elállnak (és finomak maradnak) egy hétig bőven.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!