Mennyire egészségesek vagy egészségtelenek a Teletál-as, Gastroyal-os, E-Food-os vagy Bonapetit-es ételek?
Milyenek az alapanyagok? Milyen körülmények között, és hogyan készülnek? Tartalmaznak-e valamilyen plusz káros adalékanyagok?
Őszintén szólva Bonapetit-eset rendeltem már, nem rossz, viszont a héten kipróbáltam a Teletálat, és nagyon ízlettek az ételek! Úgyhogy valószínű, tőlük fogok rendelni ezentúl, persze, csak ha ezekre a kérdéseimre pozitív válaszokat kapok.
(Bár gondolom a hazai Kínai éttermek ételeinél egészségesebbek így is.)
Azt szokták felhozni ellenük, hogy mirelitkaják, és emiatt a minőségük nem épp a legjobb. Mikor áttértem a Teletálról egy helyi menza cseppet sem mirelit kajájára éreztem is hogy sokkal finomabb. Próbáld ki te is, és meglátod, hogy melyik jobb neked.
Mostanában szándékozok áttérni (legalábbis kipróbálni) fitness menüre. Ehhez az E-foodot próbálom ki, mivel utánanézve jobb véleményen vannak a Gastroról, meg Teletálról. A Bonapetit-et nem ismerem, de ha már emlegetted, meglesem azt is.
Én csak egy tanácsot adnék: a TotalFood-ot sose próbáld ki... Gusztustalan.
Régen amúgy a VegaFood-tól rendeltem kaját, szerettem nagyon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!