Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Egy hetes szalámi kérdése?

Egy hetes szalámi kérdése?

Figyelt kérdés

pont 1 hete szerdán csináltunk édesanyámmal nagybevásárlást,és kiesett a csomagtartóba egy csomag szalámi. Anyum nem is figyelte aztán én meg azt hittem tescoba hagytam, aztán ma mégis megtaláltuk csomagtartóba! Azt szeretném megkérdezni hogy így hogy nem volt hűtőben csak egy csomagtartóban akkor jó lehet -e még? Egy sajtszélű téliszalámiról beszélek.

Ti megennétek még?

Ha nem akkor odaadom kutyának neki biztos nem lesz baja tőle, én meg elég háklis vagyok ezekre a szavatosság dolgokra:S Szerintetek?

2012. márc. 14. 17:04
 1/7 anonim ***** válasza:
Szalámit alapból nem szoktuk hütőbe rakni. Semmi baja nincs.
2012. márc. 14. 17:09
 2/7 A kérdező kommentje:
köszi de ez nem rúd szalámi hanem csak csomagolt és én mindig hűtőbe rakom meg a boltba is úgy van akkor ?:)
2012. márc. 14. 17:12
 3/7 anonim ***** válasza:
A csomagoltnak se lesz semmi baja :)
2012. márc. 14. 17:16
 4/7 anonim ***** válasza:
CBA-ban például a szalámik nem hűtőpulton vannak, szerintm jó még, de kóstóld meg, nincs-e rossz íze.
2012. márc. 14. 17:17
 5/7 anonim ***** válasza:

Csomagtartóba szerinted hány fok volt?

Mondjam azt, hogy az Auchanban nyáron(!) napokig állt a tejtermék a nem hűtött raktárban a 25-30 fokban?

2012. márc. 14. 17:30
 6/7 A kérdező kommentje:

utolsónak: ez gusztustalan..

Szerintem is este megszagoljuk akkor megkóstoljuk ha fura íze van akkor biztos nem eszem meg:) Másnap hosszú útra megyek nem akarok gyomorrontást azért:)

2012. márc. 14. 17:33
 7/7 anonim ***** válasza:

Ha úgy érzed, hogy undorral ennéd meg, akkor ne edd! Persze ez esetben én pl. a kutyámnak sem adnám oda csak úgy,hiszen az ő gyomra sem biztos, hogy megbírkózik vele.

Ha feldarabolod és megfőzöd (főzés közben majd érzed az "illatát"), max. úgy adnám a kutyának!

2012. márc. 14. 17:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!