Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mindig annyit eszek. és olyan...

Mindig annyit eszek. és olyan vékony vagyok. Ez miért van?

Figyelt kérdés
2012. márc. 13. 17:34
1 2
 11/15 anonim válasza:
Mennyi az az "annyi"? Milyen "olyan"?
2012. márc. 19. 15:31
 12/15 anonim válasza:
Én tinikoromban 168cm voltam és 48kg. Megértem a problémát teljesen, állandóan cikiztek, hogy milyen sovány vagyok. Persze ma divatos lennék a sok anorexiás között :)Semmitől nem híztam, hiába ettem bármit, voltam dokinál is és ott megállapították, hogy nagyon gyors az anyagcserém pajzsmirigy probléma miatt és közölték, hogy kaphatok rá gyógyszert, vagy inkább örülhetek, mert nem fogok könnyen elhízni. Úgyhogy inkább örültem. Most már 67 kilósan két gyerek után baromira boldog lennék a régi gyors anyagcserémnek :)
2012. márc. 20. 09:14
 13/15 Peribond válasza:
Attól függ mit eszel. Ha például nem eszel rendes ételeket, akkor is ez lehet. Nekem is ez a bajom.
2012. márc. 20. 15:12
 14/15 ʙiA ◘♥◘ válasza:
Örülj neki! :) én is szivesen lennék a helyedben...150 cm vagyok és 48kg!!szivesen elcserélném veled a gyors anyagcserédet :)
2012. márc. 25. 15:03
 15/15 Szabó Zsófia válasza:
Én most vok 12 éves és 38 kg Cikiznek :((((
2013. máj. 15. 21:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!