Mindig annyit eszek. és olyan vékony vagyok. Ez miért van?
pajzsmirigy túl, vagy alulműködés.
Mindenesetre hormonális, és genetikai oka is van.
A genetikán nem tudsz változtatni,
a hormonálison, meg veszélyes.
A jelenlegi módszerekkel olyan mintha svédfogóval akarnál rolex órát szerelni!
Nézd a jó oldalát. Örülj, hogy nem születtél malacnak, mert már rég agyonvert volna a gazda...D)
Én kölyökkorom óta a másik véglettel kínlódok, hidd el, az sem jobb, sőt.
Az a kérdés, hogy jó-e így a közérzeted? Mert ha igen, akkor nincs miért aggódnod! Én is hasonló problémékkal küzdök, de mindig azzal nyugtattak meg, hogy a sovány emberek -persze elegendő mozgás és egészséges életmód mellett- szívósabbak és hosszabb életre van kilátásuk, mint a túlsúlyosaknak. Ez valószínűleg egy genetikai adottság, amely túl gyors vagy elégtelen anyagcserével jár, de azon kívül, hogy nem szép látvány a sovány test ( :-) ) nincs más következménye. Persze lehet valamilyen beteségre utaló jel is, főleg ha a fogyás gyorsan következett be és valamilyen rossz közérzet is kíséri, de ha kivizsgáltatod magad (laborvizsgálat stb.), te is megnyugodhatsz, hogy nincs semmi betegséged és teljesen "normális" vagy! :-)
Még egy dolog jutott eszembe: okozhatja túlzott stressz vagy lelki problémák is. De ha jó az étvágyad, akkor túl nagy gond úgy vélem nem lehet...
Én már 50 évet megéltem ezzel az alkattal és mégegyszer ennyit szeretnék! :-D
1. Mert ilyen alkat vagy.
2. Mert baromi mázlista vagy.
3. Majd az elso gyerek utan valtozni fog ;)
Ha túlzottan vékony van és fiú akkor menj az orvoshoz, lehet hogy nem jó az emésztésed-- de lehet nem jól van összeállítva az étrended. Ha lány vagy sose aggódj ha majd gyereket hordasz ki felszedsz egy pár kg.
A férjem világéletében vékony és magas volt--de azért bokszolt és futott és kenuzott is. Bika erős ma 70 éves és szívós, semmi baja...kopogjamle...de gyakran mondom neki hogy olyan mint egy hindu aszkéta csak fehérre kellene meszelni és kiülnie a vásártérre--jól mutatnál-mondogatom neki.De trehány evő volt mindig.. olyan mint a rosszul tartott kutya - délben eszik és este.
Ha fiú vagy akkor gyúrj egy kicsit, és ne akarj hízni. idővel kialakulsz.
Ha lány vagy, akkor egy bögre esti mézes tejjel valamennyit felszedhetsz.
Amúgy ne zavarjon! Piszok sok előnye van.
Én 173 magas vagyok és mindig 60 kiló voltam Nagyon ritkán vagyok beteg (2 évenként egyszer náthás) Volt 3 férjem, szültem 3 gyereket, és most 61 éves vagyok, de a cigánykereket és a fejesugrást lazán megcsinálom.
Mellesleg Apám is ilyen típus, és most 91 évesen úgy mozog és dolgozik, hogy azt hiszik 70 sincs. Puszi!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!