Hogyan lehet jó ropogósra sütni a csirke bőrt?
Figyelt kérdés
2012. márc. 11. 19:04
11/13 anonim válasza:
Nekem a zsír vált be. Sütés előtt megkenem jól és mehet a sütőbe. Mindig isteni ropogós lesz.
12/13 anonim válasza:
Én is a sört ajánlom! Nem kell sok, a sütés vége előtt 3x meglocsolgatod kb, isteni lesz. :)
13/13 A kérdező kommentje:
Kipróbáltam a saját zsírjával locsolgatos módszert és bevált. Isteni finom lett :D Köszönöm szépen a válaszokat
2012. márc. 14. 13:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!