Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Hogyan lehet jó ropogósra...

Hogyan lehet jó ropogósra sütni a csirke bőrt?

Figyelt kérdés
2012. márc. 11. 19:04
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
sutes elott bekened mezzel vagy lekvarral
2012. márc. 11. 19:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/13 A kérdező kommentje:
De attól nem lesz nagyon édes? Exem édesanyja mindenféle kenegetés nélkül olyan isteni ropogósra sütötte h hihetetlen. Nem tudok rájönni mi a titka
2012. márc. 11. 19:12
 3/13 anonim ***** válasza:
Kend be a sütés vége felé sörrel.
2012. márc. 11. 19:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/13 anonim ***** válasza:
Én sütőzacskóban szoktam sütni csirkecombokat, sültcsirke fűszersót rakok rá, ez ilyen kész cucc, a zacsira 5 pici lukat szoktam szurni, vékony hústűvel, és közepes hőfokon sütőm végig, kb. 1.15 percet, 1.30-at, attól függ mekkora combok. Nem vágom fel előbb a zacskót, nem kenegetem semmi mással, a végére jó ropogós lesz a bőre.
2012. márc. 11. 19:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/13 anonim ***** válasza:
Jaja sörrel locsolgasd!
2012. márc. 11. 19:44
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/13 anonim ***** válasza:
villanysütővel, és ha félig nyitva van hagyva, akkor ki tud jönni a gőz.
2012. márc. 11. 19:51
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/13 anonim ***** válasza:

Legjobb lenne ha anyósodat kérdeznéd, tutira fog neked segíteni!! :D


Én az elején fólia alatt sütöm utána fólia nélkül és sűrűn locsolom a saját zsírjával, isteni finom, IMÁDOM én is!!! :D

2012. márc. 11. 22:17
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/13 anonim ***** válasza:
Így van! Saját zsírjával locsolgatni sütés közben!
2012. márc. 12. 08:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/13 A kérdező kommentje:

Mint mondtam exem anyja tudja úgy megcsinálni. Vele már évek óta nem beszélek. A vőlegényem anyja meg ugyan úgy van mint én. Majd kipróbálom amiket írtatok. Remélem valameik sikerül.

Köszi a válaszokat

2012. márc. 12. 09:51
 10/13 anonim ***** válasza:

nem kell sör meg méz...nálunk is mindenki ropogósan szereti és mindig olyan lesz...berakom a pl.csirkecombokat tepsibe előtte só, bors, sültcsirke fűszerkeverék vagy ha az nincs akkor pirosparikával dörzsölöm be a bőrüket. meglocsolom olajjal, egy picit öntök alá is valamint öntök alá még 1 dl vizet.


Lefedve kb. 1 óra alatt puhára párolom, közepes lángon.Egy óra után leveszem az alufóliát, kanállal az alatta lévő zsíradékból meglocsolom és további 30 percig lefedés nélkül sütőm és ezalatt többször is meglocsolom.


A végén mindig szép piros és ropogós bőr lesz a végeredmény. :)

2012. márc. 12. 11:27
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!