Hogyan lehet jó ropogósra sütni a csirke bőrt?
Legjobb lenne ha anyósodat kérdeznéd, tutira fog neked segíteni!! :D
Én az elején fólia alatt sütöm utána fólia nélkül és sűrűn locsolom a saját zsírjával, isteni finom, IMÁDOM én is!!! :D
Mint mondtam exem anyja tudja úgy megcsinálni. Vele már évek óta nem beszélek. A vőlegényem anyja meg ugyan úgy van mint én. Majd kipróbálom amiket írtatok. Remélem valameik sikerül.
Köszi a válaszokat
nem kell sör meg méz...nálunk is mindenki ropogósan szereti és mindig olyan lesz...berakom a pl.csirkecombokat tepsibe előtte só, bors, sültcsirke fűszerkeverék vagy ha az nincs akkor pirosparikával dörzsölöm be a bőrüket. meglocsolom olajjal, egy picit öntök alá is valamint öntök alá még 1 dl vizet.
Lefedve kb. 1 óra alatt puhára párolom, közepes lángon.Egy óra után leveszem az alufóliát, kanállal az alatta lévő zsíradékból meglocsolom és további 30 percig lefedés nélkül sütőm és ezalatt többször is meglocsolom.
A végén mindig szép piros és ropogós bőr lesz a végeredmény. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!