Befőző automatátok van?
Igen, anyukám.
Na, de a viccet félretéve: nincs. Mindig megoldjuk ketten. Szerintem nem fárasztó, egyedül az üvegmosás részét utálom, minden más jöhet.
Ha még aktuális a kérdés: nekem van, és nagyon hasznos!dőt és energiát spórol és emellett egészséges a benne készült étel. Múlt évben vettem, és mindent ezzel tettem el. Meggyhez még vizet sem tettem, csak magát a gyümölcsöt minden nélkül és nem romlott meg. Az íze pedig felülmúlhatatlan!
Nekem clatronic van, ez pont a felébe kerül, mint a weininger. Ezt befőző edény néven kell keresni a neten.Ugyanaz a kettő.(bár ezzel lehet, hogy az utóbbi gyártója nem értene egyet)
Ha érdekel bővebben még a téma, szívesen segítek.
Kedves Utolsó!
Persze érdekel még a téma, vásárlás előtt vagyok. A te befőződhöz is lehet gyümölcslékészítőt és lekvárfőzőt vásárolni? Én így egybe vágyom nagyon a gépre:)
Az enyémhez nincsenek ilyen alkatrészek, ez a része nem érdekelt annyira a befőzésnek. Viszont maga a gép csodás! Teljesen új dimenziót nyitott a téli étkezéseinkben.
Nemrég próbáltam ki a bolognai ragu tartósítását is az automatában. Egy hónap után nyitottuk ki és pont olyan, mikor elkészítettem! Az egyik legjobb döntésem volt ez a gép!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!