Heti 2 (néha 3) kék Monster (500 ml) mennyire ártalmas?
Tényleg ártalmas. Én sem hittem anno senkinek el aki ezt állította. Olyan helyen dolgoztam, ahol nagy igénybevételnek voltam kitéve (erdészet). Volt h hajnaltól estig munka a fával. tiszta punnyadt voltam már kora délelőtt, és rászoktam én is a Monsterre. Bár én a sárgára.
Később váltottam melóhelyet, de a Monster megmaradt. pár hét után elkezdett szúrni a szívem, rosszul voltam. Nem tudtam aludni stb. Mint kiderült az energiaitaltól volt. Esténként néha annyira durván szúrt h majdnem mentőt hívtam.
3 éve nem ittam már szerencsére, minden bajom elmúlt. Azóta ha iszok egyet is, egyből rám jön a szédülés, a hányinger, rá 5 percre hasmenés.
Én 5-7 évig iszogattam szolidan és végül engem is legyűrtek a mellékhatások!
Rossz vérkeringés, szívbajok, hideg végtagok és ha megiszok egyet már megyek is fosni...
A szervezet egy ideig bírja aztán annyi...
Az energiaitalok elképzelhetetlenül ártalmasak.Rengeteg cukor és koffein van benne.Teljesen tönkre teszi a szervezetet.Nem is szabadna ilyeneket árulni.Rengeteg mellékhatása van.NE IGYÁL ENNYI ENERGIAITALT.
KÁHÁGÉ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!