Tavasztól őszig szinte csak kint főzni?
Tegnap "kényszer" bográcsoztunk.Kifogyott a gázpalack, fa viszont van, így megfőztem bográcsba.
Arra gondoltam hogy akkor amikor ilyen jó idő van, akkor amit lehet bográcsban, vagy rostlapon azt megcsinálom kint.
Szerintetek hülyeség?Van olyan aki ebben az időszakban szinte csak kint főz?
hát tavasztól őszig ne főzz szinte csak kint , mert az nem egészséges a sok füsttel beitatott étel. szerezzetek gázpalackot amint tudtok és főzzetek bent is meg kint is és az már úgy jobb lesz
üdv : Dr. Kovács Jenő
Köszi a válaszokat, akkor ezek szerint annyira nem elvetemült ötlet.
Persze nem mindent tudok, meg érdemes kint főzni, mert egy rakott tészta esélytelen a bolognait meg fölösleges, mert meg van 20 perc alatt, tovább tart tüzet rakni.
Pörköltökre, gulyásokra, paprikás krumplira ilyenekre gondoltam kint.
Meg vmeik bakonyi tarját is kint gondoltam. Szóval ilyesmiket.
Mi is szeretünk ilyenkor kint főzőcskézni,teljesen más feelingje van.Bár mondjuk nem mindennap,általában csak hétvégén,amikor az ember kicsit ráérősebb,és jönnek a barátok,családtagok.hétvégén már mi is szalonnát sütöttünk kint,mert már mi sem bírjuk ki,hogy ne kint együnk.
Mondjuk amit főzök mindennap,azt általában mindig a kertben esszük meg a teraszon,amikor már szép idő van.hála az égnek az elmúlt héten már négy napot sikerült kint kajálnunk.Végre jön a tavsz,meg a nyér,meg a jó kis pöreszek....
hát tavasztól őszig ne főzz szinte csak kint , mert az nem egészséges a sok füsttel beitatott étel. szerezzetek gázpalackot amint tudtok és főzzetek bent is meg kint is és az már úgy jobb lesz
üdv : Dr. Kovács Jenő
Tisztelt válaszadó,szerintem kicsit vicces amit írtál,dédapáink apái anyái még nem ismerték a gázpalackot,mégis az átlagéletkor 95 év volt.hmmm....és folyamatosan tűzön főztek,meg naponta találkoztak a jó öreg füsttel.
Semmi bajod nem lesz ha tűzön főzöd a kaját,füsttel,meg minden kiegészítőjével,sőt még az íze is jobb lesz,aromát ad neki.
Köszi. :)
Van már palack, ennek ellenére ma is kint föztünk, mondjuk most jöttek barátok, azért, meg hát a pörkölt csak jobb bográcsba. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!