Pácolt húst meddig lehet tárolni?
Figyelt kérdés
Fűszer+olaj+mustáros pácban meddig tárolhatom a felszeletelt húst a hűtőben?
Esetleg tudtok valami praktikát? Hétvégén késziteném el, hogy hétköznap csak kivenni és sütni kelljen.
2012. márc. 3. 12:20
1/3 anonim válasza:
Sokáig. Ne maradjon a szeletek köz levegő, ne lógjon ki az olajból és akár egy hét után is süthető.
2/3 anonim válasza:
A húst a páccal együtt tedd be zacskóba és úgy zárd le, hogy ne maradjon benne levegö - igy hetekig eláll.
3/3 anonim válasza:
Én majdnem másfél hétig pároltam a vadhúst, mivel vadhúsnál kötelező, én vizes pácban csináltam (húslevesalaplével) plusz zöldésekkel és vadfüszerrel és nem csalódtam rettentő finom lett, kínaiként csináltam meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!