Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » A 3BIT csokit hogy kell kiejteni?

A 3BIT csokit hogy kell kiejteni?

Figyelt kérdés

2012. febr. 24. 18:02
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
erre felé sztribitnek ejtik :D
2012. febr. 24. 18:07
 2/14 anonim ***** válasza:
én szribitnek mondom de szerintem hibásan :D
2012. febr. 24. 18:07
 3/14 anonim ***** válasza:

Inkább edd meg, mint hogy kiejtsd (az ablakon). :))

szribit

2012. febr. 24. 18:08
 4/14 A kérdező kommentje:
köszi emberek :))
2012. febr. 24. 18:09
 5/14 anonim ***** válasza:
szríbit
2012. febr. 24. 18:12
 6/14 anonim ***** válasza:
52%

a three az csak Magyarországon szrí

láttam ebből már kínos helyzetet, a 33-as nem értette az angol, mert szörtiszrínek mondta a magyar pénztáros :(

ez nektek hol szrí??? http://www.youtube.com/watch?v=PA130OATwtc

2012. febr. 24. 18:21
 7/14 anonim ***** válasza:
Jaj ne magyarázz okoska, most itt hogyan írjuk le, hogy nem szrí hanem tudod olyan kicsit nyelvkidugósan kell mondani, az sz és t keveredése. Meg amúgy is minek? Ha angolosan mondom, akkor kb hülyének néznek, hogy minek mondom így, míg szribitnek mondva tök megszokott Magyaro.-n.
2012. febr. 24. 18:39
 8/14 anonim ***** válasza:
utolsó, teljesen igazad van, de most itt egy kommentben hogy magyarázod el a thr kiejtését? szerintem elég nehéz... hogy a nyelvedet próbáld az első fogadhoz közelíteni mintha tök pösze lennél és egy fura hang lesz ami se nem sz, se nem s, se nem th... de igaz, mondom.
2012. febr. 24. 18:39
 9/14 anonim ***** válasza:

mit kell okoskodni. ha annyira akarsz akkor az angol a bit-re sem bit-et mond. nagyokos.

egyébként szríbitnek mondják igen. nem szeretem azokat az embereket akik lemondanak hogy egy termék nevét magyarosan mondom. magyarok vagyunk nem?

2012. febr. 24. 19:10
 10/14 anonim ***** válasza:
egyetértek az utolsó válaszolókkal! nem kell nagyokoskodni, nálunk szríbitnek mondja mindenki. ennyi.
2012. febr. 24. 19:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!