1/14 anonim válasza:
erre felé sztribitnek ejtik :D
2/14 anonim válasza:
én szribitnek mondom de szerintem hibásan :D
3/14 anonim válasza:
Inkább edd meg, mint hogy kiejtsd (az ablakon). :))
szribit
4/14 A kérdező kommentje:
köszi emberek :))
2012. febr. 24. 18:09
6/14 anonim válasza:
a three az csak Magyarországon szrí
láttam ebből már kínos helyzetet, a 33-as nem értette az angol, mert szörtiszrínek mondta a magyar pénztáros :(
ez nektek hol szrí??? http://www.youtube.com/watch?v=PA130OATwtc
7/14 anonim válasza:
Jaj ne magyarázz okoska, most itt hogyan írjuk le, hogy nem szrí hanem tudod olyan kicsit nyelvkidugósan kell mondani, az sz és t keveredése. Meg amúgy is minek? Ha angolosan mondom, akkor kb hülyének néznek, hogy minek mondom így, míg szribitnek mondva tök megszokott Magyaro.-n.
8/14 anonim válasza:
utolsó, teljesen igazad van, de most itt egy kommentben hogy magyarázod el a thr kiejtését? szerintem elég nehéz... hogy a nyelvedet próbáld az első fogadhoz közelíteni mintha tök pösze lennél és egy fura hang lesz ami se nem sz, se nem s, se nem th... de igaz, mondom.
9/14 anonim válasza:
mit kell okoskodni. ha annyira akarsz akkor az angol a bit-re sem bit-et mond. nagyokos.
egyébként szríbitnek mondják igen. nem szeretem azokat az embereket akik lemondanak hogy egy termék nevét magyarosan mondom. magyarok vagyunk nem?
10/14 anonim válasza:
egyetértek az utolsó válaszolókkal! nem kell nagyokoskodni, nálunk szríbitnek mondja mindenki. ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!