Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Melyik napraforgó olajat...

Melyik napraforgó olajat használod?

Figyelt kérdés
Eddig a vénuszt vettem, de már drágállom. Amit eddig próbáltam helyette, abban pedig már nem sül, hanem fő az étel... (pl.: rántott hús)
2012. febr. 24. 08:11
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

ami épp akciós,penny,spar,tesco ahol vásárolok

de kb 3 havonta 1 liter fogy el,igy nem nagyon érdekel

2012. febr. 24. 10:18
 12/17 anonim ***** válasza:
65%
ugyanmá..ugyanolyan olaj mind semmi különbség nincs köztük.itt is csak a márka dumál.
2012. febr. 24. 10:31
 13/17 anonim ***** válasza:

én is kevés olajat használok.korábban szintén a Vészuszt,de rájöttem, hogy a sokkal olcsóbbak is tökéletesen megfelelnek.

nekem is az Aldis Osana és Triana kifogástalannak bizonyult.

2012. febr. 24. 12:41
 14/17 anonim ***** válasza:
vénusz,Tesco -saját márkást ,illetve repce olajat használok..
2012. febr. 24. 14:18
 15/17 anonim ***** válasza:

Nem ugyanolyan, a Vénusznak nincs mellékíze és szaga sütéskor, a többieknél érzek valami intenzív szagot, amitől írtózom, lehet újra lepontozni.

Nem a márka miatt veszem, hanem az íze miatt.

2012. febr. 24. 15:25
 16/17 anonim ***** válasza:
Azt vesszük meg,ami akkor éppen a legkedvezőbb áron van, de tudjuk, hogy jó is lesz. Van néhány fajta, amit kipróbáltunk és csak ilyet veszünk, mikor melyik éri meg jobban. Általában Floriolt, esetleg Vénuszt veszünk.
2012. febr. 24. 17:26
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
tescosat. semmivel sem külömb mitn a vénusz. ettől nem lesz se finomabb se rosszabb az étel.
2012. febr. 24. 19:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!