Melyik napraforgó olajat használod?
Figyelt kérdés
Eddig a vénuszt vettem, de már drágállom. Amit eddig próbáltam helyette, abban pedig már nem sül, hanem fő az étel... (pl.: rántott hús)2012. febr. 24. 08:11
11/17 anonim válasza:
ami épp akciós,penny,spar,tesco ahol vásárolok
de kb 3 havonta 1 liter fogy el,igy nem nagyon érdekel
12/17 anonim válasza:
ugyanmá..ugyanolyan olaj mind semmi különbség nincs köztük.itt is csak a márka dumál.
13/17 anonim válasza:
én is kevés olajat használok.korábban szintén a Vészuszt,de rájöttem, hogy a sokkal olcsóbbak is tökéletesen megfelelnek.
nekem is az Aldis Osana és Triana kifogástalannak bizonyult.
14/17 anonim válasza:
vénusz,Tesco -saját márkást ,illetve repce olajat használok..
15/17 anonim válasza:
Nem ugyanolyan, a Vénusznak nincs mellékíze és szaga sütéskor, a többieknél érzek valami intenzív szagot, amitől írtózom, lehet újra lepontozni.
Nem a márka miatt veszem, hanem az íze miatt.
16/17 anonim válasza:
Azt vesszük meg,ami akkor éppen a legkedvezőbb áron van, de tudjuk, hogy jó is lesz. Van néhány fajta, amit kipróbáltunk és csak ilyet veszünk, mikor melyik éri meg jobban. Általában Floriolt, esetleg Vénuszt veszünk.
17/17 anonim válasza:
tescosat. semmivel sem külömb mitn a vénusz. ettől nem lesz se finomabb se rosszabb az étel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!